Pages

4. toukokuuta 2022

Amerikan abortit

Nyt on tullut uutiseksi, että Yhdysvaltain ihmemaassa otetaan abortin laillisuus uudelleen tarkasteluun.  Koskapa ihmisuhrit Moolokille ovat olleet hyytävin ihmisoikeusrikos länsimaissa ainakin viimeisen 50 vuotta, pidän mahdollista oikeuden toteutumista asiassa erittäin suotavana.  Suomessa on suhtauduttu aborttiin jonkinlaisena välttämättömänä, ja siksi kyseenalaistamattomana tragediana, ja haukuttu syntymättömien lasten murhaamisen vastustajat nurin raiskattujen uudelleenraiskaajina tai vastaavina.

Jännä juttu, sano.

Epäilen, että syy sille, minkä takia nykyisin aborttia ei sekulaareissa piireissä pidetä oikein minään, on yksinkertaisesti seksuaalisen sallivuuden kulttuurissa.  Kyseinen kulttuuri sai alkunsa ehkäisyn yleistymisen ja hyväksynnän myötä, jonka kautta toisen ihmisen kehon avulla kumijukkaan runkkaamisesta tuli homoseksuaalien perversion sijaan jonkinlainen lelu ja hyväksyttyä ajanvietettä.  Seksi lakkasi olemasta perheen perustamisen ydinosa ja siitä tuli ensisijaisesti mielihyvän väline; toisin sanoen runkkaamista orkun saavuttamiseksi.  Seksuaalisesta mielihyvästä tuli syy aloittaa suhde tai lopettaa avioliitto, ja samalla avioeroista tuli arkipäivää ja niiden ennen kantama raskas sosiaalinen stigma, jos ei nyt kadonnut, niin lieveni merkittävästi.  Hinnan tietysti maksoivat ensisijaisesti lapset, toissijaisesti orgasmikaruselliin lähteneet ja henkisesti teini-ikäisen tasolle jääneet aikuiset, jotka jäivät toistamaan esimerkkisukupolvensa virheitä näiden kannustamina.

Neitsyydestä ja "seksuaalisesta kokemattomuudesta" tuli hävettävää ja ympäriinsä toisiin ihmisiin runkkaamisesta hyve.  Koska homoseksuaalien kulttuurissa kyse on käytännössä täsmälleen samasta asiasta, yhteiskunnan syy olla hyväksymättä sitä kuoli pois.  Jäljelle jäi enää uskonnollinen argumentti, mutta koska valtaosa ihmisistä ei ole nykyään uskossa, ei se toimi enää politiikan pohjana.

Jos kuitenkin abortin todellinen luonne, eli oman lapsensa murhaaminen hetkellisen mielihyvän kunniaksi, tulee Amerikassa tätä myötä paljastuneeksi, saattaa olla, että siitä seuraa itsetutkiskelua yhteiskunnan hedonistisuuden suhteen ylipäätään ja Overtonin ikkuna saattaa ryhtyä siirtymään hyvää vauhtia terveempään suuntaan.  Jotain indikaatiota tästä on havaittavissa sosiaalisessa mediassa, missä yhä useammin vastaan tulevat meemit ylistävät perheen perustamista ja halveksivat hedonismia.

Aika näyttää.  Olen asian suhteen kuitenkin optimistinen ja luotan siihen, että hedonistisen materialismin tie alkaa olla suuressa kuvassa kuljettu päähänsä ja tulevat sukupolvet merkittävästi sekä traditionalistisempia että uskonnollisempia kuin ne, jotka ovat ohjanneet kulttuuria viimeisen 80 vuotta.

10 kommenttia:

Aleksis Kives kirjoitti...

Poistitko aiemman postauksen? Huomasin sen ja piti lukea myöhemmin, mutten näe sitä enää.

Mitä tuohon korkeimman oikeuden vielä julkaisettomaan päätökseen abortista tulee, olen ymmärtänyt (voin olla väärässä), että se vain hylkäisi liittovaltion oikeuden määritellä abortin laillisuutta ja laittomuutta, ja päätäntävalta tässä asiassa palaisi osavaltioille.

Tästä tietysti seuraisi se, että monissa punaisissa osavaltioissa aborttioikeutta rajoitettaisiin huomattavasti ja monissa sinisissä osavaltioissa juuri mikään ei muuttuisi. Jotkut hyvin liberaalit (joku sanoisi saatanalliset) osavaltiot kuten California saattaisivat purkaa kaikki rajoitukset ja käytännössä sallisivat avoimen lasten murhaamisen.

Se, mikä tästä seuraa, on jo hyvää vauhtia käynnissä olevan Yhdysvaltojen balkanisaation nopeutuminen. Yhteiskunta on siellä jo niin jakautunut kahteen eri leiriin, joilla ei ole juuri mitään yhteistä keskenään, että ainostaan autoritaarinen hallinto voi sitä pitää kasassa. Eikä sekään loputtomiin.

Tupla-J kirjoitti...

Heippa, Aleksis!
Jep, poistin kyllä. Sitä on ollut viime päivinä liikkeellä; olen poistanut kaksi julkaisemaani tekstiä kokonaan.

Ja kyllä, olet ymmärtänyt aborttiasian samalla tavalla kuin minäkin, ja tosiaan todennäköisin seurauksin. Kuten Vox Day ennusti, Yhdysvallat hajonnee 2033 tienoilla. Jotkut veikkaavat, että jo aikaisemmin.

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka paha on jos Yhdysvallat hajoaa, kuka hallitsee silloin Yhdysvaltain areijaa ja etenki ydinasearsenaalia ..

-jpt-

Tupla-J kirjoitti...

Niillä on sen hajoamisen yhteydessä sen verran ongelmia omasta takaa, että en ennakoi demokratian levittämiskampanjojen pommituksilla jatkuvan entiseen malliin. Kullakin muodostuvalla valtiolla lienee oma armeijansa kalustoineen ja hyvin vähän intressiä oman mantereensa ulkopuolelle ja hyvä niin.

Anonyymi kirjoitti...

Miten se olikaan yhdessä elokuvassa, kun siinä jahdattiin terroristeja, kaveri sanoi että: että en pelkää sellasta jolla on 100 ydinohjusta, vaan sellasta jolla on se yksi ..

-jpt-

-jpt- kirjoitti...

.. Tuosta pääsi siihen asiaan, kun nyt jotkut kahjot toivoo että Venäjä haoaisi, se oli paljon vaarallisempaa kuin nykynen Venäjä, jossa tiedetään ainakn luultavasti kenen takana on Ydinohjusten laukasunapit, kuin se että olisi kymmenen alueellista vallassaolijaa ja jokaisella jokunen ohjus ja pommi jossai plakkarissa ..

-jpt-

-jpt- kirjoitti...

Yksi skenaariohan jos Yhdysvallat tekis balkkanit, niin todennäkösesti ainaki Texasi oli ensimmäisen itsenäinen, sitten itärannikon osavaltiot ns ensimmäiset 13, länsirannikko ja keskilänsi ..

-jpt-

Anonyymi kirjoitti...

Jenkkien juristeriassa voi todellakin olla hyvät puolensa. FIFA olisi porskuttanut vanhaan malliin ellei olisi löytynyt maata jossa "fudiskulttuuri" on merkityksetön. Toinen asia onko uusi kasvo aina korruptiosta vapaampi, sehän ei olekaan asialistalla. Mutta anglosaksinen, jo lähtökohtaisesti taisteluun perustuva oikeuskäsitys on myös koronaselvityksissä lupaavampi kuin "roomalainen". Ainakin jollekin liberaalin median lemmikille voi häkki heilahtaa. -jussi n

Anonyymi kirjoitti...

Ihminen syntyy kun minä muodostuu Yleensä jossain 2-3 vuoden iässä haluaisitko vielä julistaa jotain siitä että ukrainaan ei varmasti tule sotaa taitaa olla huonot internet yhteydet taas...

Tupla-J kirjoitti...

Täysin nikitön ano voisi tutustua vaikkapa biologian alkeisiin ja laittaa korkin kiinni. Ihan vaikka pysyvästi, niin ei tulisi julistettua ihan koko maailmalle, että ei tiedä mistään mitään.

Lähetä kommentti

Kommentoinnin säännöt:
1) Pysytään aiheessa.
2) Relevantti suora kysymys edellyttää vastausta.
3) Käyttäkää nimimerkkiä, jotta on selvää, kuka puhuu.