Pages

23. marraskuuta 2021

Taas sitä mennään

Hyysäri tietää kertoa, että tartuntatilanne on pahempi kuin koskaan.  Tarttee taas pian sulkea koko maa, kuten kaikki maailman ihmiset arvasivatkin, poislukien tietysti poliitikot ja asiantuntijat, joille talven ja flunssapöpöjen saapuminen tuli puun takaa.

Syypääksi tarjotaan tietysti rokottamattomia, joiden ansiosta nähtävästi sillä, että neljä viidestä on tuplatöötätty, ei ole pöpölukuihin mitään vaikutusta.

Joku voisi päätellä siitä jotain tööttien tehosta pandemian kaatamisessa.  Minä toki näkisin tööttien pääasiallisen tehon olevan muuten terveiden ihmisten kaatamisessa.

Hyysärin artikkelin mukaan tööttäämättömät päätyvät tehohoitoon yhdeksänkertaisesti rokotettuja useammin, mutta unohtaa kertoa, miksi kyseiset henkilöt ovat tööttäämättömiä.  Oma arvaus on, että näiden tapausten jo valmiiksi vaikea terveydentila ei ole sallinut ottaa tööttiä.  Allekirjoittaneen kaltaiset terveet kehvelit eivät yksinkertaisesti päädy tehohoitoon koronün takia, vaikka jollakin ilveellä sen saisivatkin.  En toki asianlaitaa tiedä, mutta perstuntumalla mennään, koska se on linjassa kaiken muualta tulevan infon kanssa.

Ei muuta kuin sitten taas totuttelemaan siihen, että aivan kaikki vastaantulijat juoksevat teatraalisesti karkuun, kun allekirjoittaneella ei ole plaseboa naamalla.

6 kommenttia:

Aleksis Kives kirjoitti...

Rauman Lukko uutisoi, että yhdellätoista sen joukkueen jäsenellä on koronatartunta. Joukkueeseen kuulunee noin 30-40 jäsentä pelaajineen, huoltajineen, valmentajineen jne. NHL-joukkue Ottawa Senators uutisoi aiemmin, että 40 prosenttia sen pelaajista on saanut koronatartunnan. Molemmat joukkueet ovat kauttaaltaan tuplarokotettuja.

Diamond Princess -risteilyllähän ennen rokotetta vain 20% sai tartunnan. Sekä siellä että jääkiekkojoukkueiden kesken kaikki hyvin todennäköisesti altistuivat koronalle. Kun otetaan huomioon, että koronatartunnat ovat Euroopassa korkeammalla tasolla kuin koskaan ennen nyt, kun 60-90% väestöstä on rokotettu, todennäköisyys sille, että rokote vähentämisen sijaan lisää tartuntamääriä (ja tuntuvasti) on aika suuri.

Sivuhuomautuksena mainittakoon, että en ole huomannut kenenkään olevan huolissaan nuorten koronapositiivisten jääkiekkoilijoiden terveydestä. Intuitiivisesti ihmiset ymmärtävät, että tämä ei ole vakava tauti - varsinkaan nuorille terveille ihmisille, joista suurin osa ei varmaankaan saa edes huomattavia oireita.

Tupla-J kirjoitti...

Jep, ei koronü terveitä urheilijoita kaada - töötti kaataa.

Näin viidennen vuosikymmenensä aloittaneena suomalaismiehenä on periaatteessa oma vitsinsä, että tätä menoa olen suomalaisen huippu-urheilun kärkeä lähinnä siksi, että oma pumppu pelaa myös rasituksessa ja olen hengissä.

Anonyymi kirjoitti...

Hommaforumilta oli näemmä poistettu kaikki langat koskien kaikkia koronavirukseen liittyviä esim. Hollannin kororonamellakoihin liittyvät sekä muut langat liittyen koronaan liittyen. Ei liity suoraan tähän kirjoitukseen, mutta ihmettelen suuresti mistä tämä sensuuri tulee. Miten ylhäältä nämä käskyt tulevat, jotta yksittäisen palvelutarjoajan sivuilta saadaan yhdessä päivässä kaikki koronakriittinen materiaali siivottua pois.

Tupla-J kirjoitti...

Meikämanne aavistelee syyn olevan enemmänkin siinä, että mokeraattorit eivät siellä jaksa pyöriä aiheen ympärillä, kun Hommassa on kyse just eikä melkeen maahanmuutosta ja mokusta. Sinänsä tietty on vähän hassua sensuroida yksi keskeisimmistä maahantulijoiden tuliaisista viime vuosilta ikään kuin se ja sen myötä viedyt vapaudet eivät kuuluisi asiaan.

Anonyymi kirjoitti...

Asia voi olla niin kuin sanoit. Hommalla oli kuitenkin lähes kaksi vuotta vanha lanka pelkästään koronaan liittyen ja siinä oli tuhansia kommentteja. Valtaosa ihan epidemian seurantaan liittyen neutraaleina ja osa puolesta ja vastaan. Siellä oli kerättynä valtava määrä tietoa koronasta koko epidemian ajalta. Mikäli modet olisivat kokeneet, että sinne tulee epäasiallista tietoa, olisivat voineet laittaa langat lukkoon, mutta se olisi jäänyt luettavaksi. Nythän ne deletoitiin kokonaan eikä kukaan ulkopuolinen edes tiedä niistä. Oma oletukseni kyllä on, että Hommaforumia painostettiin ulkopuolelta poistamaan kaikki koronaan liittyvät langat. Jokaisen Hommaforumin langan yläpuolella on kannatuskehoitus kansanäänestykseen ´Sananvapaus takaisin´. Se tuntuu aika irvokkaalta tähän nähden. Suomen mediassa on täysin sensuroitu kaikki uutiset Euroopan koronapassiin liittyviin mielenosoituksiin ja Hommaforum oli harvoja kotimaisia kanavia, joista saattoi lukea. Siellä oli pelkästään asiallisia postauksia näihin tapahtumiin ja nyt sekin lanka on deletoitu. En millään jaksa uskoa, että kyseessä olisi pelkästään moderaattoreiden päätös.

Tupla-J kirjoitti...

Olen taipuvainen kannallesi, kuulostaa tosiaan väärällä tavalla erikoiselta.

Lähetä kommentti

Kommentoinnin säännöt:
1) Pysytään aiheessa.
2) Relevantti suora kysymys edellyttää vastausta.
3) Käyttäkää nimimerkkiä, jotta on selvää, kuka puhuu.