Pages

29. marraskuuta 2021

Neekeri

Otsikossa komeileva neekeri on julmetun hieno sana.  Käyttämällä sitä melkeinpä missä hyvänsä yhteydessä sillä huuhtaisee keskustelusta jokseenkin välittömästi selkäänpuukottajat ja ne, joiden mielestä taikasanojen tai paheksunnan pelko on riittävän hyvä syy vetää oma kansa vessasta alas ja olla valvomatta sen etua edes sen omassa maassa ikinä.

Tämä on Esko, joka sanoi neekeri. Esko kykenee aikuisten ihmisten asiakeskusteluun.

Tietysti harkintaa on käytettävä, jos vaikkapa eksyy töihin jonnekin, missä voi joutua känselöidyksi.  Siellä älköön kenkään sanaa päästäkö, sillä valta on naisilla ja lapsentasoisilla.

Kyllä, känselöidä on nyt sana.  Keksin sen äsken, ja sille on ilmiselvä tilaus.  Sana tarkoittaa tietysti, että sen kohde tulee lynkatuksi, koskei riittävällä innolla julista globohomon ajatusmaailmaa kaikkein viimeisimpine tunnuksineen vaxxpass-selfieillä ja naama vaipassa.

Apropoo...

Peoplella tässä tarkoitetaan neekereitä.  Kentsu kertoo kuvassa, mistä valkoisten "rasismi" johtuu.

3 kommenttia:

Lauri Stark kirjoitti...

Life is like a NIGGER!

Qroquius Kad kirjoitti...

Nigger ei ole neekeri, vaan nekru. Se on epäkohtelias pilkkanimitys, eikä siksi sovelias käyttää ellei puhuta todellisista nekruista.

Neekeri on negro, ja molemmat täysin korrekteja termejä negridiseen rotuun kuuluvasta ihmisestä, vaikka wokeltelijat ja muut naiset ja naisenkaltaiset yrittävät parhaansa mukaan muuta valehdella;

parhaimmillaan he sotkevat termin "n-sana/word" merkityksen tarkoittamaan muka neekeriä vastoin sen todellista merkitystä nekruna/niggerinä.

Tupla-J kirjoitti...

Pjuu, sitten taas esimerkiksi kamppailulajipiireissä ilmaus "kova nekru" on isomman luokan kehu pejoratiivin sijaan.

Lähetä kommentti

Kommentoinnin säännöt:
1) Pysytään aiheessa.
2) Relevantti suora kysymys edellyttää vastausta.
3) Käyttäkää nimimerkkiä, jotta on selvää, kuka puhuu.