Pages

27. lokakuuta 2021

Kuolemapiikki?

Koska luen myös muiden maiden uutisia, tulen lukeneeksi mielenkiintoisista huomioista, kuten vaikkapa EU:ta ja Iso-Britanniaa vaivaavasta mystisestä piikistä kuolemissa tänä vuonna.

Ajattelin, että koska mitään muuta yhteistä tekijää lisääntyneissä kuolemissa ei ole kuin tänä vuonna aloitettu ihmisten geeniterapiapiikitys, olisi siinä looginen pääepäilty kuolinsyytutkinnassa.  Ja koska geeniterapian aiheuttamat kuolemat, vammautumiset ym. ilmenevät niin myokardiittina kuin lisääntyneinä kuolettavina auto-onnettomuuksinakin, näiden jäljitys terapiainjektioon on vaikeaa etenkin, kun koko mahdollisuus vaietaan kuoliaaksi.

Kuitenkin fakta on, että jengin kuolevuudessa on ollut paikoin yli kymmenen prosentin heitto suuremmissa populaatioissa verrattuna kymmeneen edeltävään vuoteen eikä mitään muuta selittävää tekijää ole asiassa identifioitu.

Voisiko kokeellinen geeliterapia auttaa?

Käväisin tilastokeskuksesta lataamassa Suomessa kuolleiden määrät ja vertasin edellisvuotta tähän vuoteen.  Koska koronü oli megatappava, ja nyt, kun ihmiset ovat rokotettuja, kuolemien määrän tulisi olla kääntynyt laskuun?  Mitä luulette?

No, 2020 kuolleita viikkoon 40 mennessä (johon asti tältä vuodelta aineistoa on) oli 42003.

Tänä vuonna viikkoon 40 mennessä on... 42545.  Eroa ei ole käytännössä lainkaan, mikä ei ainakaan huolestuta, ja luvut ovat toistaiseksi irti eurooppalaisesta kuolematrendistä.  Toisaalta taas on otettava huomioon, että vaikka melkein 80% väestöstä on töötätty, ei kuolevuus ole laskenut tippaakaan.

Asiaan jossakin määrin liittyen lääkärinimimerkki Spartacus kertoo meille melkoisesti sellaista sekä koronüsta että geeniterapiahoidoista, mitä et valtavirran medioista tule lukemaan mistään päin nettiä.

Samaan aikaan suomalainen valtavirran media antaa harhaanjohtavasti ymmärtää, että vain rokottamattomat levittävät tautia ja kommenteista päätellen paskapuhe onkin mennyt kiitettävästi perille.  Se, mistä valtavirran mediat vaikenevat lähes totaalisesti, on, että rokotetut tartuttavat siinä missä muutkin - sillä erotuksella, että levittävät tehokkaammin, koska ovat useammin oireettomia ja tulevat siksi tartuttelemaan töihin.  Se taas, mistä ei puhuta lainkaan, on, että ADE-muunnokset ovat mahdollisia ainoastaan rokotetuilla, koskapa vain heiltä synteettistä antigeeniä löytyy ja joiden kehossa virus voi siis kehittää sille resistanssin tai ADE:n.

Kansaa valmistellaan nyt jo siihenkin, että myös viisivuotiaat altistetaan osan heistä vammauttavalle tai tappavalle geeniterapialle vuotavaksi suojaksi taudilta, joka ei ole heille vaaraksi.  Muuta kansaa valmistellaan nyt kolmanteen piikkiin... ja loogistahan on, että kolmas tulee ennen neljättä, joka ei tietenkään sekään jää viimeiseksi.  Kaikkiaan noita koronü-tööttejä aiotaan antaa seitsemän, jos perkeleisiin on luottaminen.

Muualla todetaan asian ympäriltä, että on ilmestyskirjallista meininkiä.  Itse en tiedä sanoa juuta tai jaata moisesta, mutta kiinnostavaa luettavaa yhtä kaikki - etenkin, kun on jossain määrin selvillä globalistieliitin satanismikytköksistä.

Mitä otsikkoon tulee, kokeellinen geeniterapia ei vieläkään näytä olevan käsillä olevan datan valossa kovin paha juttu ja vaikkapa kokonaan suomalaiseen valtavirtamediaan nojaavan jaskalaisen perspektiivin ymmärtäminen ei tuota vaikeuksia.  Sitten taas, kun ottaa huomioon sen toisen asiaan liittyvän datan, perspektiivi muuttuu aavistuksen.  Video kannattaa vilkaista.

Päivitys: Taiwanissa porukkaa on kuollut töötteihin enemmän kuin koko koronüün.  Milloin Suomessa?

7 kommenttia:

Jaska Brown kirjoitti...

Kun nyt minut tässä ystävällisesti linkkasit, niin kommentoin.

Sen verran monta vuotta ollaan tässä toisiamme seurattu, että tiedät oikein hyvin käsitteleväni suomalaista mediaa raskaalla kädellä moittien. Niinpä ”suomalaiseen valtavirtamediaan nojaaminen” on kyllä suorastaan henkilökohtainen loukkaus (pilke silmäkulmassa, en loukkaantunut, arvostan sinua ihan liikaa loukkantuakseni). Ei, minä en luota mediaan enkä varsinkaan halua siihen nojata. Linkkaan niitä juttuja jotka vastaavat sitä todellisuutta jonka olen omin silmin ja korvin saanut havaita, niin tässä kuin muissakin asioissa. Tai sitten juttuja jotka ovat puutaheinää ja puhallan ne Ison Pahan Suden tyylillä kumoon.

Rokotekriittisyydestä oma kantani: olen varsin kriittinen. En ota vuotuista influenssapiikkiä koskaan siitä yksinkertaisesta syystä, että arvioni mukaan piikin vähäiset haitat ovat kumulatiivisesti suuremmat kuin mahdollisesti noin joka kymmenes vuosi saamani influenssan. Kyllä, tiedän miltä tuntuu sairastaa influenssa vakavammin ja siitä huolimatta en tuota piikkiä ota.
Koronapiikki on pitkälti sama asia. Päädyin sen ottamiseen en suinkaan mediatietojen perusteella vaan omien tietolähteideni perusteella. En halua mennä yksityiskohtiin, mutta lähteeni ovat hyvät. Tiesin esimerkiksi haittamaahanmuuttajien suhteettoman suuren osuuden tehohoitopotilaista jo kauan ennen kuin media pihahtikaan asiasta. Nämä tietolähteeni kertovat täsmälleen samaa tarinaa kuin linkkaamani valtamedian jutut: kyseessä on rokottamattomien epidemia, myös rokotetut voivat sairastua ja levittää koronaa, rokotettujen riski sairastua vakavasti on murto-osa rokottamattomista. Jos nämä kiistää, on syytä tutkituttaa päänsä.
Sinänsä epäily on terve merkki, sillä kun hallitus toimii omaa kansaansa vastaan useissa asioissa, on vaikeaa uskoa että se jossakin asiassa toimisi sen puolesta. Kuten kirjoitin joskus aiemmin, kyseessä on pääasiallisesti psykologinen ilmiö.

Se mitä en ole missään vaiheessa kiistänyt enkä kiistä nytkään, on se että koronarokotepiikissä voi olla haittavaikutuksia, jotka tulevat vasta myöhemmin esiin. Nämä saattavat olla erittäin vakaviakin sellaisia. Pidän kuitenkin varsin epätodennäköisenä, että piikkiin olisi upotettu sellainen aikakytkin, jolla sen haitat laukeaisivat vasta kuukausien tai jopa vuosien päästä. En pidä todennäköisenä, että sellainen olisi nykyteknologialla edes mahdollista. Paino sanalla ”todennäköisenä”, voin olla väärässäkin. Ja sitä paitsi voivathan haittavaikutukset olla täysin tahattomiakin, mutta ennalta-arvaamattomia. Siitä ei kuitenkaan ole ollut vielä minkäännäköisiä merkkejä tietolähteistäni.
Tämän takia olen ottanut kaksi koronarokotetta. Sen sijaan jos nyt tultaisiin sanomaan että otatko kolmannen huomenna, vastaukseni olisi kielteinen. Koska vielä ei ole näkyvissä myöskään peloteltuja merkkejä siitä, että kahden rokotteen vaikutus katoaisi ajan myötä niin vahvasti, että riski vakavaan koronaan kasvaisi riittävän suureksi kolmatta piikkiä ajatellen. Arvioni on, että näin ei tule tapahtumaan joten en kolmatta piikkiä ota. Voin olla tässäkin väärässä, koska tämä perustuu vielä reilusti enemmän arvaukseen kuin edellinen arvioni. Jos alkaa näyttää siltä, että kolmannen rokotteen haitat ovat hyötyjä pienemmät, otan sen.
Itse en saanut mitään haittavaikutuksia kummastakaan koronapiikistä, edes käsivarsi ei kipeytynyt kunnolla mikä nyt lähes kaikille tutuille tuli. Muutamalle nousi pieni kuume ja suunnilleen yhtä monelle kovempi kuume joka meni parissa päivässä ohi. Arvioisin lonkalta että 15 % lievää lämpöä + 10 % kovempi kuume eli kolme neljästä ei saanut muuta kuin käden kipeäksi, otoksen suuruus lähemmäs sata ihmistä. Kuumeen laskettua kukaan ei ole kertonut mistään haittavaikutuksista. Voihan se tietysti olla että piikkiin on sisällytetty sellainen psykologinen huume, jonka ansiosta piikin saanut kiistää kaikki haittavaikutukset...

Jaska Brown kirjoitti...

Mitä tulee koronarajoituksiin, niin olen koko epidemian ajan haukkunut hallituksen toiminnan pystyyn. Jos jotain on mennyt oikein, niin se on mennyt oikein tuurilla, ei siksi että silloisten tietojen valossa olisi tehty oikea päätös (klassinen jälkiviisaus: joskus silloisten tietojen valossa väärin tehty päätös saattaa osoittautua sattuman takia sittenkin oikeaksi). Silloin kun tauti iski päälle vuoden 2020 alussa eikä siitä tiedetty yhtään mitään, käytin kasvomaskia (sattuneista syistä minulla sellaisia oli), desinfioin käsiäni vähän väliä ja perhe eristäytyi. Siitä yksinkertaisesta syystä että olen pitänyt selviönä, että tällä nykyisellä kehitysmaiden väestönkasvulla jossain saa alkunsa tappajavirus ja tämä olisi saattanut olla se, vaikka pidin sitä alkujaankin epätodennäköisenä. Mutta ei vara venettä kaada, kuten sanotaan. Kun sitten taudin todellinen luonne selvisi jo keväällä, löysäsin välittömästi turvatoimia enkä enää käytä maskia missään missä se ei ole pakollista.
Katsoin tuon linkkaamasi videon. Siitä voi todeta, että olisivathan viranomaiset olleet aivan helvetin tyhmiä jos eivät olisi kyenneet ennustamaan mitä tuleman pitää ja varautuneet. Osasinhan minäkin ennustaa saman. Siinä tuo trumpilainen uutiskanava on toki täysin oikeassa, että todellinen ongelma on siirtolaisuus länsimaihin, mikä saattoi tämän epidemian myötä helpottua.
Koronapassi taas on jälleen yksi konsti edetä kohti totalitarismia. Ei toimi siinä tarkoituksessa mihin se on aiottu, vaikka olisikin tehty vilpittömin mielin mihin en usko.

Mutta loppukaneettina: Sinä vastustat rokotuksen ottamista henkeen ja vereen ja se on sinun oikeutesi. Palataan asiaan parin vuoden kuluttua jos olen silloin vielä hengissä rokotteista huolimatta ja katsotaan sitten kumpi meistä oli vähemmän väärässä.

Tupla-J kirjoitti...

Jaska:
Nämä tietolähteeni kertovat täsmälleen samaa tarinaa kuin linkkaamani valtamedian jutut: kyseessä on rokottamattomien epidemia, myös rokotetut voivat sairastua ja levittää koronaa, rokotettujen riski sairastua vakavasti on murto-osa rokottamattomista. Jos nämä kiistää, on syytä tutkituttaa päänsä.


Jos sitä haluaa kutsua rokottamattomien epidemiaksi, se onnistuu mainitun suomalaisen perspektiivin kautta hyvin. Jos mukaan ottaa vaikkapa Israelin tai muut maat, joissa tartuntatilanne on merkittävästi pahempi massiivisesta geeniterapiakattavuudesta huolimatta ja tehohoidossa / kuolleina nimenomaan tupla- ja triplatöötätyt, suomalaisen vinkkelin erikoisuus pistää silmään.

Nuorten ihmisten kärsimät suhteettomat tööttihaitat saavutettuun hyötyyn verrattuna taudin aiheuttamaan vaaraan on jo dokumentoitu juttu ja Fimeankin mukaan niitä on alkanut Suomessa kertyä melkoisesti (tiedä sitten missä mittakaavassa, kun ilmoituksia puretaan kymmenesosa ilmoitetusta määrästä niiden kertymisaikana). Briteissä jo bussinkyljet mainostavat sitä, että sydänkohtaus onkin kaikenikäisten juttu. Medioissa käsitellään yllättävän kovista flunssista, mitkä voivat hyvinkin kieliä alentuneesta immuunipuolustuksesta.

"Trumpilainen" on hassuhko ilmaus siinä mielessä, että Trump on alusta loppuun kannattanut kovaan ääneen geeniterapiaan osallistumista.

Olemme tosiaan ottaneet eri lottoarvat, jos vaikka oma valintani olikin ensisijaisesti moraalinen. Mieluisin vaihtoehto olisi se, että sekä allekirjoittanut että tööttijengi selviäisi täällä asiasta säikähdyksellä. Muualla jo liian moni ei ole. Se, pääseekö olemaan oikeassa, on minusta vähän pervo tavoite, mutta tokko ihan sillä tavoin tarkoititkaan.

Tupla-J kirjoitti...

Yksi selittävä tekijä suomalaisten erityisyydessä voi olla maantieteellinen sijainti ja sen geneettiset vaikutukset: täällä kaikki sairastavat pari jonkin sortin koronavirusta vuodessa, minkä takia luomuresistanssi on kova. Sen sijaan Israel, Taiwan ja monet muut maat, joissa tilanne on toinen, eivät ole kuuluja siitä, että puolet vuodesta kaikilla nokka vuotaisi.

Vastaavasti Ruotsissa ja täälläkin tilanne on pahin mamuilla, joilla ei ole samaa geneettistä suojaa flunssatyyppisiä pöpöjä vastaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä taulukossa Suomi mielenkiintoinen poikkeus

https://www.henrymakow.com/2021/08/james-vaccines-target-chrstendom-for-depopulation.html

Tupla-J kirjoitti...

Anonyymilta erinomainen löytö! Olin tuon tai vastaavan nähnytkin jossain vaiheessa vuotta, mutta unohtanut kokonaan.

Qroquius Kad kirjoitti...

Eiköhän meitä parhaiten körinöiltä kuitenkin suojaa tapakulttuurimme?

Se, ettei siihen kuulu kanssaihmisten naaman nuoleminen ja ihon yhteen hinkuttaminen, vaan sen sijaan pidetään ainakin tuntemattomat ja puolitututkin lyöntietäisyyden ulkopuolella, toimii osoitettavasti tehokkaammin kuin piikitykset.

Se tuo körinä kun ei todellisuudessa ole tarttuvuudeltaan influenssan luokkaa, vaikka covid-papisto on yrittänyt ja yrittää markkinoida sitä Mustana Surmana:

se tappaa kaikki talossa ja puutarhassa, ellei tehdä oikeassa järjestyksessä covid-pappien johdolla kaikkia covid-uususkonnon Pyhiä Rituaaleja!

Minä pesen käteni aina tilaisuuden tullen saippualla ja pidän turvaetäisyyden, ja olen näin aivan yhtä turvassa körinältä kuin 300 kertaa rokotettu.

Vakavaan körinätautiin sairastuminen on todellakin kuin negatiivinen lottovoitto;
äärettömän paskaa tuuria.

Ei muuta, ellei sitten ole kerjännyt sitä nuolemalla naamoja.

Lähetä kommentti

Kommentoinnin säännöt:
1) Pysytään aiheessa.
2) Relevantti suora kysymys edellyttää vastausta.
3) Käyttäkää nimimerkkiä, jotta on selvää, kuka puhuu.