Pages

6. elokuuta 2021

Väliaikapäivitys: Koronü vs. geenipiikki

Fimean mukaan Suomessa on nyt kirjattu 100 kuolemantapausta, jotka liittyvät nyt myös 12-vuotiaille suositeltuun ihmiskokeeseen.  Nämäkin osuvat lähes yksinomaan yli kuusikymppisiin; vain 6 alle kuusikymppistä on Fimean mukaan kuollut töötteihin.

Numeroita tsekatessani pistin merkille, että käsittelemättömiä aiheeseen liittyviä haittailmoituksia Fimea raportoi olevan 6500 - tosin mainitsevat priorisoivansa vakavat ensin.  Merkillepantavaa on se, että näistä massiivinen enemmistö keskittyy vastoin odotuksiani naisiin.  Tiedä sitten, raportoivatko enemmän, vai vaikuttaako heihin enemmän.

Koronüa puolestaan on Suomessa todettu (PCR-testillä, luottakoon ken tahtoo) 109 230 tapausta.  Testejä on otettu 5 967 000, eli 1,8% testatuista on sairastanut jonkin sortin koronavirustautia eli esimerkiksi influenssaa, jota testillä ei erota COVIDista.  Tautiin liittyviä kuolemia raportoidaan 984, joiden mediaani edelleen 82 vuotta.

Edelleenkään yksikään alle kolmekymppinen ei ole kuollut koko maan pysäyttäneeseen peikkoon.

Koko kesän aikana koronüün kuolleita on raportoitu Suomessa 17.  Ilmeisin syy vähäiselle kuolemantapausten määrälle on deltavariantti, joka syrjäyttää hyvää vauhtia aikaisempia, toista kymmentä kertaa vaarallisempia koronün muotoja.  Median mukaan vähäisten kuolemantapausten syy on mikäs muukaan kuin ihmisten geenimuunnoskokeet - yksikään valtavirran suomalaismedia ei ole maininnut sitä, että deltavariantti on paitsi virulentimpi myös valtavasti miedompi kuin vuosina 19-20 levinnyt alkuperäinen virus.

Niin kutsutusti rokotetut ihmiset levittävät deltaa siinä missä non-GMO-ihmisetkin.  Se myös iskee heihin kuusi kertaa kovempaa kuin geenitestin väliin jättäneisiin, kuten taannoin viestinkin.  Se, että variantti osuu kovempaa geenimuunneltuihin ihmisiin on selvää evidenssiä ADE-mutaatiosta, vaikka wikipedia onkin asiasta toista mieltä.

Geenimuuntelu ei siis estä saamasta tartuntaa, sairastamasta saati levittämästä tautia.  Kertoisiko joku, mikä siitä on tekevinään "rokotteen"?

Kertoisiko joku, mikä voi olla järkevä peruste koronüpassille ja sen käyttöönotolle?

Miksi geenimuunteluun osallistumattomia syytetään taudin leviämisestä ja erinäisten palveluiden sulkemisesta, kun sitä levittää ihmiskokeeseen osallistumiseen katsomatta kuka tahansa?

Miksi siitä, että geenimanipulaatioannoksilla on tapettu jo nyt kolmannes siitä määrästä ihmisiä, mitä on tämän vuoden puolella kuollut itse tautiin, ei puhuta mitään?

Miksi siitä, että esimerkiksi ivermektiini on tutkitusti toimiva keino suitsia tautia jos sen saa, ei puhuta missään, saati edes harkittu hoitokeinoksi massiivisen ja peruuttamattoman ihmiskokeen sijaan?

Miten paha täytyy olla suositellakseen erityisesti pernaan ja munasarjoihin kerääntyvän, mahdollisesti hengenvaarallisen ja mitä ilmeisimmin täysin hyödyttömän vaan ei haitattoman piikkiproteiinimyrkyn injektointia 12-vuotiaille, joilla ei ole mitään keinoa suojautua saati suhtautua kriittisesti joka suunnalta toitotettavaa propagandaa vastaan?  Se, että lapsi kykenisi arvioimaan saati tietämään mihin leikkiin ryhtyy, on silkkaa paskapuhetta - eihän sitä kovin perusteellisesti kukaan aikuinenkaan kykene kun avonaisia kysymyksiä on niin paljon.

Lähde: Pfizer via Twitter

Mitä helvettiä tässä maailmassa tapahtuu?

9 kommenttia:

Joppos123 kirjoitti...

Jokainen tekee elämässään valintoja. Omani oli ottaa molemmat rokotteet ja vielä,ei ole kuolema korjannut tai raajoja irronnut. Oisko kuitenkin niin, että rokotusten jälkeen kuolleet olisivat kuolleet siitä huolinatta eikä itse rokotteeseen?
Siskoni ehti saada molemmat rokotteet mutta kuoli jokin aika sitten kuitenkin aivosyöpään. Onko sekin niinkusta rokotteen syy?
Jotenkin ällöttää salaliitot rokotusten ympärillä. Onko tämä nyt sitten mallia "kuussa ei ole koskaan käyty" juttuja.
Olisko nyt kysymyksessä salaliitto jonka tarkoitus on tappaa tai tuhota rokotetut ja kaikki pysyvät asiasta hiljaa. Hallitukset ja tutkijat ovat kimpassa ja tökkivät ihmisiin tuhoisaa paskaa? Enpä usko.
Jos joku jättää rokotteen ottamatta niin se ei ole minulta pois,siitä vaan mutta ei pidä vaatia rokotetuille mitään elämään liittyviä rajoituksia sillä perusteella, että suojellaan siitä kieltäytyviä.
Sitten menee reilusti.
En vaan jaksa uskoa sellaiseen kollektiiviseen pahaan jossa ihmisille tässä asiassa valehdeltaisiin ja se pysyisi salassa, sorry.

Tupla-J kirjoitti...

Eiköhän, Joppos, tuo teikäläisen solipsistinen suhtautuminen asiaan ole ollut selvä jo helmikuusta. Olkiukot sikseen, palataan aiheeseen.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, Tupla-J. Minä tapaan suhtautua jokseenkin nuivasti kaikkeen, myös salaliittoteorioihin. Viranomaisten kauhea hätä saada koko väestö piikitetyksi vaikuttaa epidemian mittasuhteisiin nähden kumminkin epäilyttävän ylimitoitetulta.

Törmäsin muuanteen äärimmäiseen skenaarioon Gates of Vienna-blogissa:

https://gatesofvienna.net/2021/08/implementing-geronticide/

Tämähän voi olla täyttä foliohattuilua. Mutta hyvä katsoa asiaa tältäkin kantilta.

Terv. Achtung

Anonyymi kirjoitti...

Hesari kirjoittaa 5.8.21 koronapassista mm. seuraavasti; "Kummassakin vaihtoehdossa vakavana kipukohtana on, että täyden rokotussarjan saanut, tutkitusti taudilta hyvin turvassa oleva suuri kansanosa joutuu edelleen tarpeettomasti pelkäämään ja rajoittamaan elämäänsä koronariskin takia."

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008172697.html

Toimittaja Mukka siinä kirjoittaa täysin päätöntä tekstiä. Miksi rokotteen ottaneet joutuisivat pelkäämään rokottamattomia? Toimittajankin pitäisi olla tietoinen siitä, että rokotteen ottaneet voivat silti edelleen olla taudinkantajia. Muistelen että asiasta kirjoitettiin sanomalehdissäkin.

Vaikuttaa minusta siltä, että aluksi jumiuduttiin ajatukseen "vain rokote voi lopettaa tämän koronaepidemian" ja nyt ollaan jumissa "vain rokotepassi voi lopettaa tämän koronaepidemian"-ajatuksessa.

Tällainen jumittaminen ei ole kyllä hyvää päätöksentekoa. Kertoo enemmänkin paniikista.

Pahuudella ei pitäisi selittää sitä minkä voi typeryydelläkin selittää, tai miksei jollakin muulla. Toisinaan saa lukea siitä kuinka paljon eri teollisuuden alat ramppaavat lobbaamassa omia tavoitteitaan esimerkiksi Brysselissä. USA:ssa tilanne on varmaankin vähintään sama kuin EU:ssa. Olisiko tässä rokoteasiassa käynyt niin, että Big Pharma on satsannut valtavasti näiden rokotteiden kehittelyyn ja siksi poliitikot etenevät korona-asiassa rokotteet edellä?

Rokotteita vastustavien yksi argumenteista on ollut se, että miksi mennä kotiin viikoksi sairastelemaan ja odottelemaan alkaako henki salpautua, sen sijaan että käytettäisiin esimerkiksi ivermektiiniä, joka heikentää viruksen kykyä uusiutua, jo ensioireiden ilmaannuttua.

https://turkubusinessregion.com/en/uspto-patent-for-the-finnish-therapeutica-borealis-ltd-s-covid-19-drug-was-granted/

Linkissä juttua suomalaisesta nenäsumutteesta, jonka vaikuttavat aineet ovat aprotiniini, hydroksiklorokiini ja ivermektiini. Tällaisia nenäsumutteita on kehitetty muitakin.

Ivermektiinista löytyy paljonkin juttua netistä. Ainakin maallikon silmään aine vaikuttaa olevan hyvä. Onhan se ollut käytössä jo vuosikymmeniä ja aikanaan testattu perusteellisesti ennen käyttöön ottoa. Halpa ja turvallinen lääke, joka alkujaan otettiin käyttöön muistaakseni loislääkkeeksi, mutta toimii siis myös viruksia vastaan.

Kaiken kaikkiaan tämä korona näyttää minusta siltä, että aluksi kaikki säikähtivät, sitten Big Pharma lobbareineen lupasi rokotteen ja siihen hirttäydyttiin. Nyt on ehkä järki hiljalleen palaamassa päättäjien päihin ja erilaiset, jo ensioireiden ilmaannuttua otettavat lääkkeet tulevat markkinoille.

Luulen että näin käy, koska tämä korona näyttää jäävän ihmisten 'kaveriksi' ja sen kanssa on vain opittava elämään. Rokotteita ei voi loputtomiin käyttää, koska ne ovat liian vaarallisia. Sikainfluensssaa vastaan rokotettiin myös ja se rokote kiellettiin, kun haittavaikutusilmoituksia oli tullut liikaa. Koronarokotteiden aiheuttamia ilmoituksia vakavista haittavaikutuksista on selvästi enemmän. Loputtomiin niitä ei voi pitää piilossa.

maallikko

Joppos123 kirjoitti...

Eihän sellaista lääkettä olekkaan jolla ei olisi sivuvaikutuksia. Ihan hyvänä esimerkkinä repeseptivapaat kipu-tulehduskipulääkkeet.
Vakaviin sivuvaikutuksiin taitaa kuolla sellaiset 200 ihmistä vuodessa ja silti jotkut popsii niitä kuin karkkia.
Jokaisen lääkkeen tai rokotteen kohdalla pitää punnita sen hyöty suhteessa tautiin jolta sen pitäisi suojata.
Itse otin rokotteet jo pelkästään siksi, että pääsen lempiharrastukseni eli reissailun pariin.
Kollegoita on tällä hetkellä 8 jotka ovat koronan sairastaneet ja lisäksi nuorin poikani. Kaikilla paitsi yhdellä tauti oli lähinnä kevyt flunssa, ei siis nii paha kuin normaali räkätauti. Yksi joutui muutamaksi päiväksi sairaalahoitoon kun alkoi mennä happi kortille. Sinänsä yllättävää kun hän oli sairastuneista ylivoimaisesti parhaimmassa kunnossa, entinen Hornet lentäjä.
Ei se näköjään fyysisestä kunnosta ole kiinni joutuuko letkuihin vai ei, lähinnä ilmeisesti tuurista.
Tämä rajoitusrumba on pelkkää politiikkaa. Missään ei ole päästy taudista eroon lock down:lla tai muilla kyykyttämisillä eikä päästä täälläkään.
Olipa rokotettu tai ei niin jossain vaiheessa meistä jokainen saa tämän viruksen se on ihan varmaa.
Edes koko ikänsä kellarissa elänyt tenanaama ei tule tartunnalta välttymään.
Näistä on sinänsä ihan turha riidellä ottaako piikin vai ei, se on ihan jokaisen oma asia ja sen kanssa pitää vaan elää.
Itsellänikin lähipiirissä sellaisia jotka eivät aio rokotetta otta, se on ihan ok. Silti tavataan ja ollaan kuten ennenkin.

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä haittavaikutuksista, että käyttipä sitten nitroja tai kylmiä pyyhkeitä niin aina niistä joku saa vakavia sivuvaikutuksia. Ehkä arvomaailma on muuttunut reilussa 10 vuodessa niin paljon, että nykyään siedetään näitä koronarokotteita, vaikka muistaakseni haittavaikutusilmoitusten määrä verrattuna sikapiikin vastaaviin on noin 4 kertaa suurempi.

Olen myös ihan varma, että hyötyjä ja haittoja on punnittu ja edelleen punnitaan tarkasti. Lisäksi tilanne muuttuu jatkuvasti, kun tutkimus etenee. Siksi olen varma, että hoitosuositukset tulevat muuttumaan siihen suuntaan, että jo ensioireisiin reagoidaan esimerkiksi vaikkapa tuolla turkulaisen firman kehittämällä sumutteella.

Aluksi varsinkin hydroklorokiinille naureskeltiin, koska Trump taisi sitä kehua. Tieto on lisääntynyt ja siksi noita nenäsumutteita on tulossa markkinoille. Samalla hoitosuositukset tulevat muuttumaan. Vähitellen juttuja alkaa ilmestyä myös laatulehtiin ja siitä se lähtee.

https://www.wsj.com/articles/fda-ivermectin-covid-19-coronavirus-masks-anti-science-11627482393

Samaa mieltä olen myös siitä, että jokainen tulee tekemään tuttavuutta koronaviruksen kanssa.

maallikkoTupla-J kirjoitti...

Achtung, en ole ollenkaan varma mistään vanhustenpoistoagendasta sikäli, että tässähän pyritään nimenomaan myrkyttämään myös nuoret boomer-ikäluokan edun nimissä.

Salaliittoteoreetikoissa on se hyvä puoli, että tunnistavat sumutuksen aika äkkiä. Se huono puoli taas, että tuppaavat rakentamaan virheellisiä lemmikkiteorioita liian vähäisen informaation pohjalta.

Maallikko, luulen, että olet oikeassa sen suhteen, että maamme poliittinen johto ei ole niinkään pahaa kuin tyypillisen feminiinistä: menevät siitä, minkä katsovat olevan yleisesti hyväksytty ja mahdollisimman konformistinen linja. Järjellä, kausaliteettitajulla sen enempää kuin tieteelläkään ei ole linjan kanssa mitään tekemistä.

LS kirjoitti...

Rokotusnatsit hyökkäävät koronapassien kera. Arbeit macht fr... Rokotus tekee vapaaksi!

Me vastaamme: We shall go on to the end. We shall fight in France, we shall fight on the seas and oceans, we shall fight with growing confidence and growing strength in the air, we shall defend our island, whatever the cost may be. We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender

Ranskassa kansan tyytymättömyys koronapassia vastaan kasvaa. Mahdollinen kiehumispiste odotettavissa syyskuun jälkimmäisellä puoliskolla.

----

Dear "Super Spreaders" aka "Pro Vaxx", your logic has never made sense. Your "logic" makes less sense now than ever. You got tricked into injecting an experimental shot with questionable ingredients, no long term studies, and serious "side effects" into your body. When this shot creates damage to your body, the manufacturer has ZERO liability. You STILL have to wear a mask because you are an asymptomatic carrier. You have a higher viral load in your body than the non-"vaccinated" and you are infecting people around you. YET... Somehow you think that the people who are healthy are the problem. The healthy people (us) stay home when we get coronavirus, a cold, or whatever. We heal, build immunity, and move on. YOU are walking around the streets like a leper, bitching about a "pandemic" that you are fueling. Its ok if you want to be a lab rat but please don't ask sane people who think for themselves to get in the cage with you.
- Dr. Baker2.0

Amen.

Tupla-J kirjoitti...

Elämme harvinaisen mielenkiintoisia aikoja.

Lähetä kommentti

Kommentoinnin säännöt:
1) Pysytään aiheessa.
2) Relevantti suora kysymys edellyttää vastausta.
3) Käyttäkää nimimerkkiä, jotta on selvää, kuka puhuu.