Pages

25. elokuuta 2021

Sotarikollinen Suomi

 Siteerataanpas Nürnbergin säännöstöä lääketieteellisistä ihmiskokeista:

1. Koehenkilön vapaaehtoinen suostumus on olennainen. Tämä tarkoittaa, että kyseisellä henkilöllä tulee olla lain mukainen kelpoisuus suostumuksen antamiseen; hänen asemansa tulee olla sellainen, että hänellä on vapaa valintavalta, minkäänlaisen väkivallan, vilpin, petoksen, uhan, harhaanjohtamisen tai muun ulkoisen pakon tai painostuksen puuttumatta päätöksentekoon. Hänellä tulee olla riittävästi tietoa ja käsitystä kyseisestä tutkimuskohteesta, niin että hän kykenee ymmärtäen ja asiasta perillä ollen tekemään päätöksensä. Tämä ehto edellyttää, että koehenkilön myönteinen ratkaisu hyväksytään vasta kun hänelle on selvitetty kokeen luonne, kesto ja tarkoitus; sen menetelmä ja suoritustapa; kaikki sen aiheuttamat epämukavuudet ja vaarat, joita kohtuuden mukaan on pidettävä odotettavissa olevina ja kokeeseen osallistumisesta mahdollisesti aiheutuvat vaikutukset hänen terveyteensä ja henkilöönsä.

Jokainen, joka suunnittelee tutkimusta, johtaa sitä tai on sitä suorittamassa, on velvollinen varmistautumaan suostumuksen pätevyydestä ja on vastuussa siitä.

Oleelliset lihavoitu. Muistetaan, että pitkäaikaisvaikutuksista ei ole mitään tietoa, jos poisluetaan eläinkokeet, joissa kaikki koe-eläimet kuolivat ADE-reaktioihin (joista tietty Suomessa ei ole puhuttu julkisesti missään) eli tautien antigeeniriippuvaisiin versioihin, jotka kehittyivät terapiaa saaneilla koe-eläimillä.

Jatketaan Helsingin julistuksella lääketieteen eettisistä periaatteista:

27. Hankkiessaan tietoon perustuvaa suostumusta lääkärin tulee olla erityisen varovainen, jos mahdollinen tutkittava on riippuvuussuhteessa häneen tai voi tuntea olevansa velvollinen suostumaan. Tällaisissa tilanteissa tietoon perustuvan suostumuksen hankkiminen kuuluu asianmukaisen pätevyyden omaavalle henkilölle, joka on täysin riippumaton tästä suhteesta.

Sekä valtiovalta että massamedia ovat julistaneet geeniterapiaanosallistumisvelvollisuutta jo ennen kuin sitä oli lainkaan saatavilla, eikä keskimääräinen suomalainen halua keikuttaa venettä, vaan kantaa kortensa kekoon kuultuaan töötin oton sitä tarkoittavan.  Suurin osa lopuista tööttisuostuvaisista ottaa sen mukavuussyistä (että elämä palautuisi normaaliksi) tai koska pelkää työpaikkansa puolesta mahdollisten rokotepassien ymv. pelossa.  Se, että lapsella olisi sen enempää tietoa kuin ymmärrystäkään tehdä riskiarviota asiassa on huono vitsi.

Suomen valtio ja sitä hännystelevä media ovat molemmat pitäneet parhaansa mukaan huolen siitä, että koronün kokeellisesta geeniterapiasta kerrotaan vain yksi puoli, vaietaan mahdolliset ja toteutuneet riskitekijät kuoliaaksi.  Tämän lisäksi on leimattu ihmiskokeesta pois jättäytyvät turvallisuusriskeiksi, levittäjiksi ja paradoksaalisesti myös kovempien varianttien tuotantotehtaiksi, vaikka näillä ei ole kehossaan keinotekoisia vasta-aineita mahdollistamassa ADE-tautivarianttien syntyä.  Heitä on myös julkisessa keskustelussa pidetty syypäänä elinkeinoelämän rampauttaneisiin sulkutoimenpiteisiin.

That means it's working!

Päivänselvää on, että keskimääräisellä suomalaisella ei ole ollut sen enempää ymmärrystä kuin tietoakaan ihmiskokeesta, johon ovat virkamiesten ja hallinnon painostuksesta ryhtyneet.  Tämä on juuri sellaista toimintaa, josta muun muassa Nürnbergin oikeudenkäynnistä langetettiin sotarikostuomioita.  

Sinänsä valtion ja median toiminta on toki täysin linjassa esimerkiksi julkisen maahanmuuttokeskustelun kanssa, että tämän ei siinä mielessä pitäisi kauheasti yllättää.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sotarikollinen Suomi on suraa jatkumoa orjakauppis Suomelle.
Huru-ukko

LS kirjoitti...

K-rokotteen ottaminen on osittainen Darwin-testi (osa kuolee k-rokotukseen) mutta aivan erityisesti se on auktoriteettiuskovaisuus / naivius / hyväuskoisuus / sinisilmäisyys -testi. Noin anekdoottina omasta lähipiiristä yksi sai k-rokotteen jälkeen aivoverenvuodon (vasen puoli kehosta on osittain halvaantunut loppuelämäksi), toinen sai TIA-kohtauksen, kolmas sai keuhkoveritulpan ja kuoli. Kuten Tupla-J se on osuvasti sanoi Töötti on saatava. Minä tein kotiläksyni k-rokotteeseen liittyen jo viime vuonna. Siitä iso kiitos kuuluu Jeff Berwickille. Jeff Berwickin ja Charlie Robinsonin kirjoittama kirja (en ole vielä lukenut) The Controlled Demolition Of The American Empire (2020) saa Amazonissa keskiarvoksi 4.8/5 tähteä (melkein 2000 arvostelua). Asiasta vähän kukkaruukkuun, mutta blondit hiukset ja siniset silmät ovat minun mielestä kaunein kombinaatio naisella.

----

Ja tämä maskipelleily on sitten ihan oma taiteenlajinsa. Vielä kerran, tunteella. Vielä kerran, rautalangasta:

Kangasmaskit eivät suojaa koronavirusta vastaan koska koronaviruksen kokoluokka on huomattavasti pienempi kuin kangasmaskin aukot. Sen takia kangasmaskin valmistajan paketissa EI lue, että se suojaa koronaa vastaan.

Vielä kerran, ratakiskosta:

Infektoitunut hengittää ulostuloilmaa ja virus menee kangasmaskista läpi että heilahtaa, ja virus siirtyy ilmaan. Ilmasta virus menee toisen henkilön kangasmaskista läpi että heilahtaa, ja virus pääsee sisälle toiseen henkilöön.

Got it?

----

Nyt soi: 65daysofstatic - Radio Protector

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä reilumpaa kuin puhua Darwin-testistä olisi puhua Durkheim-testistä. Ihminen on sosiaalinen olento. Ne jotka ottavat k-piikin eivät ole typeriä. Mutta paljon laiskuutta nähtävissä ja tietysti yhteiskunnan tasolla sumutusta ja rahantekoa. Komea blogi. -jussi n

LS kirjoitti...

Israeli Study Shows Natural Immunity 13x More Effective Than Vaccines At Stopping Delta (2021-08)

The new analysis relies on the database of Maccabi Healthcare Services, which enrolls about 2.5 million Israelis. The study, led by Tal Patalon and Sivan Gazit at KSM, the system’s research and innovation arm, found in two analyses that people who were vaccinated in January and February were, in June, July, and the first half of August, six to 13 times more likely to get infected than unvaccinated people who were previously infected with the coronavirus. In one analysis, comparing more than 32,000 people in the health system, the risk of developing symptomatic COVID-19 was 27 times higher among the vaccinated, and the risk of hospitalization eight times higher.

LS kirjoitti...

a) Brain Damage From Masks CANNOT BE REVERSED (2020-10)

For children and adolescents, masks are an absolute no-no. Children and adolescents have an extremely active and adaptive immune system and they need a constant interaction with the microbiome of the Earth. Their brain is also incredibly active, as it is has so much to learn. The child’s brain, or the youth’s brain is thirsting for oxygen. The more metabolically active the organ is, the more oxygen it requires. In children and adolescents every organ is metabolically active.

To deprive a child’s or an adolescent’s brain from oxygen, or to restrict it in any way, is not only dangerous to their health, it is absolutely criminal. Oxygen deficiency inhibits the development of the brain, and the damage that has taken place as a result CANNOT be reversed.


b) Suomessa lapsia painostetaan kouluissa pitämään maskia.

a + b = Tarvitseeko minun edes sanoa tätä?

Lähetä kommentti

Kommentoinnin säännöt:
1) Pysytään aiheessa.
2) Relevantti suora kysymys edellyttää vastausta.
3) Käyttäkää nimimerkkiä, jotta on selvää, kuka puhuu.