Pages

9. kesäkuuta 2021

Valheen aika

Jokainen tätä lukeva varmasti on pannut merkille, miten valtavasti ihmiset nykyään valehtelevat.  Kyseinen valehtelu tapahtuu normaaleilla ihmisillä nimellisesti hienotunteisuussyistä, todellisuudessa laumasieluisuudesta ja siitä pelosta, että heidät jätetään ryhmän ulkopuolelle.  Sitä joskus kutsuttiin poliittiseksi korrektiudeksi, mutta termiä ei ole käytetty enää likemmäs kymmeneen vuoteen juuri missään.  Se on vaipunut unholaan, samoin se, että poliittisesti korrektit termit eivät olleet faktisesti korrekteja, vaan valheista on alettu puhua yksinkertaisesti tosina, ikään kuin ympäröivä todellisuus jollakin tapaa riippuisi siitä, mitä siitä sanotaan.

Toki valehtelulla on sikäli merkityksensä, että kun totuutta ei saa ääneen sanoa, todellisista ongelmista ei voida puhua eikä niitä pysty myöskään ratkaisemaan.  Tämäkin lienee yksi alituisen valehtelun tarkoitusperistä.  Toinen on se, että valhetta muiden seassa suoltava kokee itsensä nöyryytetyn kuullessaan jonkun puhuvan totta, mikä selittää suhteettomat ja päättömät reaktiot niihin.  Valehtelu on kuitenkin väärin, mistä syystä allekirjoittanut joutuu toisinaan kokemaan mainittuja reaktioita.

Ajattelin koota tähän muutaman valheen, jonka käytännössä jokainen satunnainen vastaantulija allekirjoittaa milloin tahansa:

Koronarokote on olemassa, toimii ja on turvallinen.  Kun tarpeeksi moni on saanut rokotteen, saamme laumaimmuniteetin.

Sen lisäksi, että koronaviruksiin ei ole saatu tehtyä rokotteita niiden rakenteen vuoksi, nimityksellä ihmisille tuputettu geeniterapia piikkiproteiineineen (valmistajaan katsomatta) ei suo immuniteettia eivätkä sen valmistajat edes väitä sen sellaista suovan.  Terapiapiikin myyntivalttina on ollut se, että koronakeissien oireet lievenevät, ei se, ettei tautia saisi ollenkaan.  Toisin sanoen ihmisten on siis helpompi levittää tautia, jota eivät tiedä sairastavansa, sen sijaan, että jäisivät kotiin huomatessaan oireita.

Kokonaan toinen juttu rokotteeksi kutsutuista geenimanipulaatiolääkkeistä on se, missä määrin turvallisia ne ovat.  Tavara näkyy kasautuvan maksaan, pernaan ja munasarjoihin.  Pitkäaikaisvaikutukset sun muut ovat edelleen kysymysmerkkejä.  Yhdysvalloissa näihin rokotteisiin liittyviä kuolemia on ollut enemmän kuin kaikkiin muihin rokotteisiin liittyen viimeisen 20 vuoden aikana yhteensä.  Siihen ei myöskään voi hakea korvauksia rokotteista seuranneista terveysongelmista varten perustetusta ohjelmasta, koska geenimuunnos ei ole rokote.

Otapa näitä asioita esille, ja olet foliohattu, eikä sinua kuunnella.

Maskeista ei ole hetkellistä epämukavuutta kummempaa haittaa, vaan hyötyä.

Ottaen huomioon, että maskien käyttö ei ole vaikuttanut missään viruksen leviämiseen millään mitattavalla tavalla, on tämä aika paksusti sanottu.  Oman kuorrutteensa asiaan tuo tietysti se, että maskien käytöllä on mitattavia sekä fyysisiä että psykologisia haittoja.

Mainitse asiasta, ja olet kusipää.

Ihmislajilla sukupuolia on kaksi.

Kyseiset sukupuolet määrittävät kromosomit: XX on naissukupuolen, XY miessukupuolen tunnus.  Kyseinen kromosomipari löytyy jokaisesta kehon solusta täysin riippumatta siitä, mitä mieltä kukin henkilön sukupuolesta on.  Väite, että sukupuolensa voi itse valita, on samaa luokkaa sen väitteen kanssa, että minä olisin Sanna Marin.  Valehtelija voi niin sanoa, hullu jopa uskoa - mutta totta se ei ole.

Tätä on ruvettu nykyisin käyttämään jo lyömäaseena ihmisten elinkeinoja vastaan - toistaiseksi kaiketi onnistumatta, mutta kuten ajan hengen tuntevat tietävät, kyse ei ole siitä, meneekö homma läpi, vaan siitä, milloin.

Holokaustissa kuoli kuusi miljoonaa juutalaista.

Tämäkään populaarimedioissa loputtomiin 1950-luvun jälkipuoliskosta alkaen toitotettu valhe ei pidä paikkaansa.  Punaisen Ristin mukaan porukkaa kuoli keskitysleireissä yhteensä noin 271 tuhatta.  Iso määrä sekin, mutta alle viisi prosenttia väitetystä.  Syy sille kuuden miljoonan julistamiselle (joka alkoi jo 1910-luvulla lehdissä Euroopassa uhatuista juutalaisista) lienee se, että heikäläisten ennustusten mukaan pääsevät takaisin luvattuun maahan kuuden miljoonan kaikottua.  Se on uskonnollinen peruste Israelin valtion perustamiseen.  Jotain kertoo sekin, että kyseinen peruste on valhe.

Menepä asiasta mainitsemaan, niin olet natsi, ja kimppuusi on fyysisestikin lupa käydä.

Biden voitti 2020, pulinat pois.

Jos tämä pitäisi paikkansa, kaveri, jolla oli hankaluuksia saada prosenttia puolueensa valitsijamiehistä taakseen, joka on niin dementoitunut, ettei kykene puhumaan kahta minuuttia koherentisti missään tilanteessa, ja joka ei kampanjoinut koskaan, sai mm. Detroitissa enemmän ääniä kuin Obama koskaan.  Tällöin uudelleenlaskennoissa ei myöskään pitäisi olla mitään vikaa - tulisihan niistä samat tulokset kuin 2020kin.  Luonnollisesti demonikraatit huutavat kuin housut kintuissa kiinni jääneet asian takia - ja miksipä eivät huutaisi, kun tietävät, että käsisuihku kärsi todellisuudessa rökäletappion.

Mainitse asiasta, niin ihmiset pitävät sinuakin pahana ja oranssina.

Siinäpä muutama asia, joiden möläyttäminen tekee möläyttäjästään yllättävän äkkiä persona non gratan, ja, jos sattuu olemaan töissä millään julkisella sektorilla, työttömän.  Järkevämpää olisi varmaankin ollut käsitellä kutakin aihetta omassa postissaan, mutta mitäpä tässä pilkkomaan.

6 kommenttia:

Veikko Suvanto kirjoitti...

Punaisen Ristin mukaan porukkaa kuoli keskitysleireissä yhteensä noin 271 tuhatta. Iso määrä sekin, mutta alle viisi prosenttia väitetystä.

Tuo Punaisen Ristin raportti koski läntisiä, mm. Saksassa olleita keskitysleirejä, ei varsinaisiksi "tuhoamisleireiksi" väitettyjä leirejä kuten Auschwitzia, jotka sijaitsivat Puolassa. Holokaustirevisionistina tunnettu politiikan kommentoija David Cole on käsitellyt tätä nimenomaista kysymystä monessa paikassa, mm. parin vuoden takaisessa kirjoituksessaan The Holocaust Is Not the "Pill" to Die on:

All those denial talking points that [Carlos] Fuentes recited in his “parody” are false, like the claim that there’s a Red Cross report that “proves” only 300,000 people died in the Holocaust. That sumbitch is one of denial’s most stubborn and pernicious lies. There is a specific Red Cross report that covers registered inmate deaths in the Western concentration camps (which the Red Cross had access to), but that report doesn’t cover (nor does it claim to cover) the Eastern Front and the occupied East, which is where the Holocaust took place.

Pidän itsekin useimpien holokaustirevisionistien esittämiä kysymyksiä relevantteja ja arvelen että todellinen uhriluku oli ainakin pari kertaluokkaa "virallista" kuutta miljoonaa pienempi (Cole on arvellut uhriluvun määräksi 3,5 miljoonaa). Tuo Punaisen Ristin raportti ei kuitenkaan kuulu niihin relevantteihin argumenttenteihin, vaan se on ns. red herring, joka pysyy ihmeen sitkeästi keskusteluissa mukana.

Tupla-J kirjoitti...

Tuota... oletko vilkaissut kuvassa olevien leirien nimiä?

Veikko Suvanto kirjoitti...

Tuota... oletko vilkaissut kuvassa olevien leirien nimiä?

Huomasin kuvan vasta kommenttini jättämisen jälkeen. Kuvan alkuperää en tiedä ja ilman minkäänlaista kontekstia siitä on vaikea sanoa sitä tai tätä; asiaa pitäisi kysyä varsinaisilta holokaustirevisionisteilta, joille kuva on epäilemättä tuttu. (Kuvassa olevat vuosiluvut näyttävät olevan 1973, 1977, 1978 ja 1979, joten ainakaan mikään sodanjälkeinen asiakirja se ei ole.) Tämä väite Punaisen Ristin raportista on joka tapauksessa revisionistipiireissä ihan tunnettu juttu eikä kukaan vakavasti otettava revisionisti viittaa siihen muussa tarkoituksessa kuin kumotakseen, kuten Cole tekee. Virallista ja lainsäädännöllä suojattua holokaustinarratiivia on kyllä mahdollista ja syytäkin kritisoida, mutta ihan muilla argumenteilla ja perusteilla kuin tuon raportin nojalla.

Tupla-J kirjoitti...

Itse en ole aiheeseen syvällisesti perehtynyt; joku holokausmista paremmin tietävä voi tarjota tilalle paremmin paikkansa pitävän infopläjäyksen.

Jo kauan ennen natsien aikaa kaikkialla vaarassa medioiden mukaan ollut 6 miljoonaahan sinänsä on jotain kabbalistis-gematrista ennustusta, jonka myötä mikkihatut pääsisivät takaisin kotiin tai jotain sinnepäin. Luku on siksi tärkeä, että sen maagisella invokoinnilla yritetään uskotella omille toimille jotain korkeamman käden johdatusta.

Veikko Suvanto kirjoitti...

Itse en ole aiheeseen syvällisesti perehtynyt; joku holokausmista paremmin tietävä voi tarjota tilalle paremmin paikkansa pitävän infopläjäyksen.

Aihe on koskemansa tapahtumasarjan tavoin sen verran laaja, että jos se enemmän kiinnostaa, siihen kannattaa meemien ja vastaavien sijaan perehtyä ihan sitä käsittelevästä laajasta kirjallisuudesta ja vaikka videoista, joita on runsaasti saatavilla ilmaiseksi mm. Committee for Open Debate on the Holocaustin (CODOH:n) sivuilta. David Colen enimmäkseen muita asioita käsittelevän kirjan Republican Party Animal liitteessä on annettu selkeä ja havainnollinen kuvaus "vaihtoehtoisesta" historiankirjoituksesta koko toisen maailmansodan ajalta, mutta valitettavasti kirja on (arvattavista syistä) bännätty Amazonista ja varmaan kaikista muistakin kunniallisista kirjakaupoista, eikä luvattua toista painosta ole vielä tullut.

Tästä CODOH:n julkaisemasta lehtisestä saa kuitenkin melko hyvän käsityksen holokaustirevisionistien keskuudessa vallitsevasta yleisestä konsensuksesta, varsinkin kohdasta 5 ("What does Holocaust revisionism claim?").

Tupla-J kirjoitti...

Tässä hyvä lähde kaasukammioita koskien:
http://www.wearswar.com/2021/07/28/did-german-homicidal-gas-chambers-exist/

Herättää tosiaan miettimään meille kerrotun totuudenmukaisuutta varsin kokonaisvaltaisesti.

Lähetä kommentti

Kommentoinnin säännöt:
1) Pysytään aiheessa.
2) Relevantti suora kysymys edellyttää vastausta.
3) Käyttäkää nimimerkkiä, jotta on selvää, kuka puhuu.