Pages

22. kesäkuuta 2021

Ateistien oma uskonto: Covidismi

Merkillepantavaa sokeassa innossa geenimuunteluun RNA-piikkiproteiineilla huolimatta jo nyt näkyvistä, erittäin huolestuttavista sivuvaikutuksista, on se, että nämä kokeellisen lääketieteen fanaatikot eivät usko Jumalaan.  En ole tavannut ainuttakaan ateistia tai ns. uskonnottomana itseään pitävää ihmistä, joka ei uskoisi täysin sokeasti Bill Gatesin rahoittamiin, heidät autuaaksi tekeviin geeniterapioihin, joita media, valehdellen, kuten aina, nimittää rokotteiksi.

Noin itse tapaan ajatella, että jos sanoille täytyy keksiä uusia merkityksiä (kun injektio ei sisällä heikennettyjä tai deaktivoituja taudinaiheuttajia tai osia siitä, kyseessä ei ole rokote sanan aikaisemmassa merkityksessä) voidakseen käyttää niitä haluamallaan tavalla, ollaan sekä epärehellisiä että pahat mielessä.  Lähtökohtaa tuppaavat vahvistamaan jatkuvasti eteen hyppäävät artikkelit nuorista(kin) ihmisistä, joiden terveys turmellaan peruuttamattomasti tällä helvetin ruiskeella.

Mutta niin, se syy, miksi tosiaan kyseessä on ilmiselvä uskonto, on se, että he kuuntelevat asian suhteen pelkästään papistoaan ja näiden hännystelijöitä; mikään määrä varsinaista asiaa koskevaa informaatiota ei tavoita heitä.  Se, että injektioihin jälkivaikutuksineen on jo nyt kuollut enemmän porukkaa kuin kaikkiin rokotteisiin edeltävinä 20 vuotena yhteensä, ei vaikuta.  Se, että hoito on kokeellinen, eikä pitkäaikaisvaikutuksista ole mitään tietoa, ei vaikuta.  Jo ilmenneet suuret määrät elin- ja sydänvaurioita, jotka ovat saaneet lukuisat asiaa erikseen tutkineet tahot vaatimaan injektioiden jakelun välitöntä lopettamista, ei vaikuta.  Se, että jengi delaa kuusinkertaista tahtia injektoimattomiin verrattuna ainakin viruksen deltavarianttiin verrattuna, ei vaikuta.

Terveisiä telttavariantilta.

Töötti on saatava.  Ja sitten sitä on julistettava kaikille.  Maski naamalla ja hullun kiilto silmissä.

4 kommenttia:

Qroquius Kad kirjoitti...

On tässä ilonaiheitakin:

jokin aika sitten valtamedia julisti ainakin Ilta-Sanomien sivuilla, että kuluneen vuoden aikana kausi-influenssaan ei ole maassamme kuollut yhtään ihmistä.

Eikö olekin ihmeellistä:

korona, jonka piti tappaa talossa ja puutarhassa, niin että kaduiltamme kerättäisiin ruumiita kymmenin, ellei sadoin tuhansin, ei olekaan tappanut meillä edes tuhatta potilasta – sen sijaan kausi-influenssa, joka tappaa vuosittain 500 - 1 000 potilasta, olikin tältä kaudelta peruttu!

Jokin Covid-pappi varmaan osaisi selittää tämän yhtälön, joka on ainakin omaa vähäpätöistä mieltäni kovasti hämmentävä!

Tupla-J kirjoitti...

On näissä asioissa oma huumorinsa. Huonompi homma on se, että kaikki tuntevat porukkaa, jotka sitten ottavat näitä injektioita ja kärsivät seuraukset. Sitten odottelemaan sitä piikkiproteiinien eritystä, jota luemma myös tapahtuu...

KKi kirjoitti...

Minustapa olisi kiva jos nämä kaikentietävät jeesustelijat jotka jättävät rokotteen sikseen, allkirjoittaisivat asiasta paperin.
Paperin joka tarkastetaan kun hakeutumassa hoitoon koska covid, paperin jossa kerrottaisiin, ettei julkisilla varoilla hoideta.

Itse tulisin mielelläni hihittelemään covidiin kuolleen jeesuksen jätteisiin kuljettamiseen.

Tei jeesukset oikeasti otatte hermoon. V...ttu se jumalanneko teille hampaaseen asennetulla 5g nanoradiolla puhuu paskaa vai oletteko käyneet pyhäkoulussa erillisen kurssin pöljyyteen?

Tupla-J kirjoitti...

Kas, tosiuskovainen osoittaa argumentaation taitonsa, tieteellisen ymmärryksensä, empaattisuutensa ja tilastotajunsa yhdellä lyhyellä viestillä.

Melkoinen värisuora. Täältä katsoen on ihan kiva, ettei mulle jaettu noita kortteja.

Lähetä kommentti

Kommentoinnin säännöt:
1) Pysytään aiheessa.
2) Relevantti suora kysymys edellyttää vastausta.
3) Käyttäkää nimimerkkiä, jotta on selvää, kuka puhuu.