Pages

12. toukokuuta 2021

Poliisit, Saatanan kätyrit

Asia on niin yksikertaista, että kun yhteiskunta ei enää tavoittele hyvää, kaunista ja totta, se pyrkii aktiivisesti tuhoamaan nämä kaikki pahan, ruman ja valheellisen edun nimissä. Ja kun ihmisillä ei tätä nykyä ole enää mitään moraalia, joka ohjaisi heidän käyttäytymistään, ryhtyy yhteiskunnan väkivaltakoneisto, tässä tapauksessa poliisit, vainoamaan moraalisia ihmisiä nimenomaan näiden moraalin takia.

Pastori Artur Pawlowski pääsee kokemaan kanadalaispoliisien kohteliaisuuden käytännössä.

Cases in point: Espoon kotikirkko ja Päivi Räsänen.  Kristinuskon harjoittamista ja sen sisältöön viittaamista ollaan hyvää kyytiä kriminalisoimassa.

Mitä etäämmäksi siitä ajasta mennään, jolloin Suomessakin oltiin enimmäkseen kristittyjä, sitä nopeammin ihmisten arvomaailma kääntyy sen peilikuvaksi.  Aivan kaikki arvot, mitä vielä muutama vuosikymmen sitten pidettiin itsestäänselvinä länsimaissa, on keikautettu karrikoiduiksi vastakohdikseen.  Ainoa moraalinen ohjenuora, jonka tämän päivän arvoja tunnustava ihminen ottaa vastaan, on "Do what thou wilt shall be the whole of the law".  Saatte arvata, minkä sortin ajattelijalta se on lähtöisin.

Saat tuhota elämäsi päihteillä, ylensyönnillä, huoraamisella, sukupuolesi silpomisella, yhteiskunnan loisena elämisellä ja lapsettomuudella.  Saat murhata omat lapset.  Saat kannustaa avoimesti kansaasi vihaavien ihmisten maahantuontia ja heille suojelurahan maksamista sekä lähimmäistesi kukkaroista että terveydestä.  Vihaa Suomea ja suomalaisia ja omista elämäsi sille sanomalle. Yhteiskunnan näkyvät auktoriteetit pitävät sinua sankarina.

Koetapa palvella Jumalaa avoimesti tai yrittää auttaa ihmisiä korjaamaan tuhoisat elämäntapansa kertomalla siitä, millä tiellä ovat ja mihin se johtaa ihan jo kuoleman rajapyykin tällä puolella.  Lehdissä sinut nimetään terroristiksi ja poliisit käyvät kiinni.

Näin ollen on syytä unohtaa ne ajat, jolloin poliisia saattoi pitää ystävänä.  Tänä päivänä poliisi puolustaa pahaa, rumaa ja valheellista kaikkia niitä vastaan, jotka tekevät hyvää, suosivat ja tavoittelevat kauneutta, ja puhuvat totuuden silloinkin, kun se ei kuulijaa miellytä.

6 kommenttia:

Qroquius Kad kirjoitti...

Ei se poliisi ole eikä ole koskaan ollut mikään hyväntekeväisyyttä hyvän hyvyyttään harjoittava kansalaisjärjestö, vaan valtion toimintaa, jonka tavoitteena on ylläpitää laillinen yhteiskuntajärjestys, selvittää rikokset ja saattaa niihin syyllistyneet laillisen tuomioistuimen eteen.

Poliisi on aina valvonut ja valvoo vastakin eduskunnan säätämien lakien noudattamista valtioneuvoston sisäministeriön alaisuudessa.
Ei poliisivirkailijoilta kysytä, mitä mieltä he ovat jostain laista tai sen tulkinnasta. Heidän on tehtävä, mitä poliittinen johto käskee, tai menettävät virkansa.

Jos lait eivät vastaa meidän kansalaisten oikeustajua eikä niiden tulkinta oikeaa hallitustapaa, meillä on oikeus ja mahdollisuus vaihtaa lainlaatijat ja niiden nojalla hallitsijat.
Sen jälkeen poliisi valvoo uusia lakeja uuden sisäministerin alaisudessa aivan samalla tavalla kuin nyt tottelee pahan hallituksen pahan sisäministerin käskyjä.

Koska sillä hallituksella on kansalaisten enemmistön tuki.
Voimme muuttaa asiantilan keväällä 2023, mutta emmehän me muuta.

Vasarahammer kirjoitti...

On silti sydäntä lämmittävää nähdä sellaista moraalista rohkeutta, jota Artur Pawlowski osoittaa. Hän ymmärtää, mitä seuraa, jos totalitaristeille antaa periksi.

Tupla-J kirjoitti...

QK, ongelmana on se, että joskus poliisiksi hakeutuivat yhteiskunnan ne jäsenet, joilla oli vahva moraalinen selkäranka. Tänä päivänä poliisiksi hakeutuvat ne, jotka haluavat alistaa toisia luvan kanssa.

Vasarahammer kirjoitti...

Poliisiorganisaatio mätänee kuten kaikki organisaatiot. Mätä kerääntyy organisaation ylätasolle ja saastuttaa sieltä koko organisaation.

Toinen asia on se, että poliisi ei aseta lakeja kyseenalaiseksi työssään. Jos poliisia uhmaa, poliisi iskee kovaa takaisin. Näin kävi myös Arturille.

Anonyymi kirjoitti...

"Saat tuhota elämäsi päihteillä, ylensyönnillä, huoraamisella, sukupuolesi silpomisella, yhteiskunnan loisena elämisellä ja lapsettomuudella" ... Tuo lapsettomuus vähän pisti tuossa silmään, millanes pahantekijä olen kun olen lapseton poikamies, yksineläjä jo pitkästi yli 50v ...

Tupla-J kirjoitti...

Anonyymi, ei se sinusta varsinaisesti pahantekijää tee, vaan irrelevantin, ja tietenkin, sukuhaarasi viimeisen. Jotkut valitsevat sen itse, jotkut eivät, mutta henkilökohtaisesti näen onnistuneen suomalaisen sukupolvien jatkumon päättymisen massiivisena tragediana.

Lähetä kommentti

Kommentoinnin säännöt:
1) Pysytään aiheessa.
2) Relevantti suora kysymys edellyttää vastausta.
3) Käyttäkää nimimerkkiä, jotta on selvää, kuka puhuu.