Pages

5. toukokuuta 2021

Kun hoito on sairaus eli pandemiapelleily

Kävikin ilmi, että koronü ei ole keuhko- vaan verenkiertoelimistön sairaus, ja että pääasialliset taudinaiheuttajat ja elimistön tuhoajat ovat pöpön tuottamat ja verenkierron kautta ympäri kehoa kulkevat piikkiproteiinit, jotka aikaansaavat eriasteisia autoimmuunireaktioita solujen tuhoamisen ohella.  Ympäri maailman sitä on pyritty parantamaan ja hankkimaan immuniteettia pöpöä vastaan injektoimalla ihmisiä... täsmälleen samalla piikkiproteiinilla.

Kuinka ollakaan; mummontappajiksi, salaliittoteoreetikoiksi, antirokoteihmisiksi, covidiooteiksi ja tiesmiksi nimitellyt ihmiset olivat just eikä melkein oikeassa todetessaan, että ihmisten geenimuuntelu ja sen nimittäminen näiden rokottamiseksi on sekä harhaanjohtavaa että helvetin vaarallista.  Yleensä rokotteeseen valitaan pöpöjen vähiten vaaraa aiheuttavat osat - tällä kertaa hoidoksi on valittu sen vaarallisin osa, ja sitä injektoidaan valtava määrä kehon luontaisten suojakeinojen läpi suoraan lihakseen.

Nyt ollaan vain siinä tilanteessa, että valtava määrä ihmisiä on joko ottanut, antanut tai kehottanut ottamaan tätä myrkkyä, mikä aikaansaa massiiviset psykologiset esteet sekä kohdata että myöntää totuus, kuten psykologisista defensseistä joskus lukeneet arvannevatkin.

On sääli, että olen antidiplomaattinen, ja että oikeustajuni edellyttää myös tämän tekstin toisen kappaleen kaltaista, ruhjovaa ja armotonta ilmaisutapaa, koska on täysin mahdollista, että moni muuten informaation tavoitettavissa oleva ihminen tyrmää oman, ja lähimpiensä, terveyden kannalta oleellisen tiedon persoonani takia.

PS. Ekstrabonus!  Piikkiproteiinijengi saattaa osoittautua "zombiarmeijaksi", joka saastuttaa lähipiirinsä kosketuksellaankin (2).

Ihan kuin kaverit, jotka luennoivat rokotteista väestön vähentämisen välineinä olisivat olleet tosissaan ja ihan oikeasti tarkoittaneet juuri sitä mitä sanoivatkin.

PS2. Ranska myöntää totuuden ja lopettaa ihmisten myrkyttämisen.

1 kommenttia:

Tupla-J kirjoitti...

Toisaalta taas perspektiiviä tuo sekin fakta, että näitä postauksia lukee yhteensäkään joku sata-parisataa nassua, joten vaara ei ole suuren suuri. Tyyten tyyliäni tuntemattomia näitä tuskin eksyy kovin monta plaraamaan.

Lähetä kommentti

Kommentoinnin säännöt:
1) Pysytään aiheessa.
2) Relevantti suora kysymys edellyttää vastausta.
3) Käyttäkää nimimerkkiä, jotta on selvää, kuka puhuu.