Pages

11. joulukuuta 2020

Donald Trump otti veret seisauttavan vaalivoiton

Kaveri siis keräsi Yhdysvaltain historian suurimman olemassaolevien ja elävien äänestäjien äänipotin, voittaen edellisen ennätyksen haltijan, Obaman, äänimäärässä.  Ajattelin, että asia on mukava todeta otsikossa asti, kun suomalaisista blogeista oikeasti löytyy edelleen massamedian manipuloimia ihmisiä, jotka uskovat, että Biden voitti, kun lehdissä niin lukee.

Heillekin tiedoksi sen verran, että sen enempää lukuisin eri tavoin toteutettu ja dokumentoitu vaalivilppi kuin massamediatkaan eivät ole legitiimi maan presidenttiyden määrityskeino.

4 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Biden on historian suosituin presidentti. Yksikään ennen häntä ei ole saanut yhtä paljon ääniä. Miksi tätä ei hehkuteta mediassa? Sen sijaan media Yhdysvalloissa kutsuu Bidenia nimikkeellä President Elect, vaikka häntä ei ole valittu virkaan. Media on mutta ei kukaan muu.

Jos Biden itse uskoisi vilpittömästi valintansa rehellisyyteen, hän vaatisi vaalivilppiepäilyjen tutkintaa. Ei ole vaatinut.

Media ja tekno-oligarkit sen sijaan pakottavat ihmiset uskomaan, että olemattoman kampanjan käynyt alkavaa dementiaa sairastava korruptoitunut ammattipoliitikko olisi ollut äänestäjien suosikki.

Tupla-J kirjoitti...

Myöskään Harris ei ole vielä luovuttanut paikkaansa senaatissa. Melkein kuin hänellä olisi jokin syy pitää siitä kiinni...

Aivan kaikki tietävät, että vaaleissa oli tosi härskiä klähmintää. Suurin osa myös tietää, että se on helposti toteen näytettävissä. Korkein oikeus kuitenkin teki päätöksensä.

On aika ylittää Rubicon.

HRbetting kirjoitti...

"On aika ylittää Rubicon."

Mutta miten tässä kävisi? Aivan kaikki instituutiot on vastapuolen puolella. Myös luultavasti armeijan johtajisto; rivimiehet ja alempi upseeristo tietysti kannattavat Trumpia, mutta käyvätkö he esimiehiään vastaan?

Toisaalta Trumpin puoli kansasta on todella vihaisia. Jos katsoo kommentteja vaikka Timcastin tai Styxenhexenhammerin (jotka eivät ehkä ole "meidän" puolella, mutta eivät myöskään "niiden" puolella) videoista, kommentit ovat pääsääntösesti "locked and loaded", "civil war", jne.

Mutta tietysti tavallisen kansan kynnys väkivaltaan on paljon korkeammalla kuin vasemmiston, kun yleensä elämään ollaan ainakin jokseenkin tyytyväisiä - on työ, perhe, harrastukset yms. Mutta ehkä jossain vaiheessa, kun riittävän kauan kustaan päälle ja sen jälkeen haukutaan että haiset kuselle, viha kasvaa sen verran suureksi, että sitä tekee mitä tahansa että ei tarvitsisi enää elää jatkuvan nöyryytyksen alaisena.

Ja päälle kusemiseen liittyen, nyt myös kokaaini-Mitch varoittaa senaatin republikaaneja, ettei kukaan tekisi vastalausetta 6.1 kun elektoraattien äänet vahvistetaan, koska jos GOP:n pitäisi äänestää tällaista vastalausetta vastaan, olisi se haitallista 2022 vaaleissa.

Toisin sanoen paskat kansasta, kunhan vaan pidetään omat suorotat vallassa. No, se on myöhäistä; vanha republikaanipuolue on kuollut joka tapauksessa. Vaikea uskoa, että GOP voittaa edes Georgiassa 5.1.


Tupla-J kirjoitti...

HRbetting:
Ymmärrykseni mukaan armeijan päällystön massiivinen enemmistö, kuten myös legitiimi valta, on Trumpin puolella, ja aivan kaikki siellä tietävät sen. Lienee mahdollista, että olen asiasta hakoteillä, mutta olen aika varma, etten ole.

Niin kutsuttu tasavalta ja demokratia ovat siellä kulkeneet tiensä päähän ja kuolleet korruptioon, ja edessä on joko hallittu tai hallitsematon hajoaminen useammiksi valtioiksi tai rautakourainen keisarivalta. DJT on kyllä osoittanut olevansa viimeiseen asti neuvottelija, minkä takia en usko hänestä rautakouraksi olevan. Junior onkin sitten toinen juttu - vaikuttaa vihaavan deep staten porukkaa selvästi isäänsä kovemmalla liekillä.

Lähetä kommentti

Kommentoinnin säännöt:
1) Pysytään aiheessa.
2) Relevantti suora kysymys edellyttää vastausta.
3) Käyttäkää nimimerkkiä, jotta on selvää, kuka puhuu.