Pages

12. helmikuuta 2020

Kansanmurhapropagandakoneisto

Aikoinaan tuli käytyä hyvin turhauttava keskustelu erään sukulaiseni kanssa siitä, miten länsimaiden alkuperäisväestöä pyritään mitätöimään ja hävittämään.  Keskustelu oli turhauttavaa, koska sukulaiseni yksinkertaisesti ja kategorisesti kieltäytyi näkemästä sitä, mikä oli hänen silmiensä edessä, ja ymmärtämästä, että mikään mainoksissa ym. ei ole sattumaa.
Kuvakaappausta ei muuten blogger suostunut uppaamaan värillisenä eli "algoritmit" ovat vahvasti kehissä tukemassa aihepiirisensuuria.
Tänä päivänä propagandan kierrokset on väännetty niin kovalle, että enää katsoja ei yrittämälläkään keksi, mitä tuotetta mainosfirma yrittää mainostaa, koska kirjaimellisesti kaikki, mitä mainos kuvaa, on länsimaalaisen kulttuurin mitätöintipropaganda.  Paraatiesimerkki tässä, jossa Scandinavian Airlines opettaa kaikille skandinaaveille, että näillä ei ole historiaa, kansaa saati mitään muutakaan, ja asiaa oikein alleviivataan ilmeisen täysiverisellä neekerillä, joka puhuu viikinkiesi-isistään.

Miettikää, mikä määrä pahuutta menee tuollaisen kansallisen itsetunnon ja identiteetin tuhoamisyritykseen.  Miettikää, että SAS:n edustaja on katsonut tuon ja kokenut sen julkaisemisen yrityksensä nimissä tarkoituksenmukaiseksi.  Tuon propagandan tarkoitus ei ole mainostaa lentoja järjestävää firmaa, vaan uskotella ihmisille, että näillä ei ole mitään oikeutta omaan maahan eikä identiteettiin.

Agenda on ollut esillä mainonnassa vuosikymmeniä, mutta propagandan avoimuus ja sakeus ei ole tähän mennessä ihan vastaavalle tasolle yltänyt.  Se, että tämä mainos ei ole ainoastaan tehty, vaan myös hyväksytty, on harvinaisen pitävä osoitus siitä, että antieurooppalainen narratiivi on sellaisessa hegemonia-asemassa, että kunhan sen mukaan mennään, millään muulla ei ole mitään merkitystä.  SAS näyttää mainoksellaan keskaria jokaiselle maksavalle asiakkalleen, samaan tapaan kuin partakonevalmistaja Gillette otti asiakseen ruveta kyseenalaistamaan miehuutta.

Viihteen saati mainosten tehtävä ei ole enää viihdyttää saati mainostaa, vaan julistaa sitä, että maailmassa ei tulisi olla yhtäkään valkoista ihmistä.  Joskus sen saattoi loputtoman naiivi ihminen kieltää, mutta tänä päivänä se kysyy jo aktiivista valehtelua.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä... nyt on käynnissä kansanmurha ilman tuhoamisleirejä, teloittamista ja näännyttämistä nälkään. Mutta lopputulos on silti sama. Kansa katoaa ja lakkaa olemasta. Ja sehän on murhaamisen idea.

Elämme kansanmurhan aikoja. Hyvä esimerkki on Ruotsi, joka on tekemässä itsemurhaa. Kansanmurha voi siis tapahtua hitaasti ja ilman näyttäviä julmuuksia. Miljoonien ihmisten kansojen lakkauttaminen on niin suuren mittakaavan asia, ettei se voikaan tapahtua parissa vuodessa.

Mutta käynnissä on muutakin kuin yksittäisten kansojen lakkauttaminen. Halutaan tuhota valkoinen rotu ja siinä prosessissa auttamassa on myös valkoisia. Ehkä kyse on rodun itsetuhoisuudesta.

Acc358

Tupla-J kirjoitti...

Valkovihapropagandaa eivät sinänsä aloittaneet valkoiset, mutta kaiken maailman Merkelit, Käteiset, Trudeaut ja muut kyllä lähtivät innolla mukaan.

Nykytouhu täyttää YK:n kansanmurhan määritelmän.

Lähetä kommentti

Kommentoinnin säännöt:
1) Pysytään aiheessa.
2) Relevantti suora kysymys edellyttää vastausta.
3) Käyttäkää nimimerkkiä, jotta on selvää, kuka puhuu.