Pages

28. tammikuuta 2020

Salaliittoteoria?

Tulipa tässä vastaan näkemys, jonka mukaan paraikaa meneillään oleva väestönvaihto on salaliittoteoria.

Katsotaanpa, mitä Väestöliitto on asiasta mieltä.
Näin äkkiseltään katsoen näyttäisi ihan siltä, että ulkomaalaisten osuus väestöstä kasvaisi kasvamistaan siitäkin huolimatta, että viisi vuotta maassa lonnineille annetaan lahjaksi kansalaisuus tilastoinnin hankaloittamiseksi.

Koska Suomessa asuvan väestön suomalaisuusprosentti laskee koko ajan myös virallisissa papereissa, millä ihmeen perusteella kukaan voi nimittää meneillään olevaa väestönvaihtoa salaliittoteoriaksi?  Silläkö, että maan johto ei suoraan totea, että "tässä hei me päätettiin, että vaihdetaan väestö, kun te ette ole riittävän afrikkalaisia"?

Ei tosiasia miksikään muutu sillä, että joku sanoo sen ääneen tai ei sano.  Meillä on 1990-luvulta lähtien ollut maanpettureita päättäjistö täynnä.

3 kommenttia:

Anomuumi kirjoitti...

Historia on osoittanut, että kansainvaellukset ja muuttoliikkeet eivät välttämättä hävitä alkuperäisväestöä. Ne eivät myöskään ole peruuttamattomia toisin kuin kansallismielisten näkee joskus väittävän. Ihmiset eivät ole kuin kaasut, jotka poikkeuksetta sekoittuvat toisiinsa täydellisesti jouduttuaan samaan astiaan. Ihmisten keskinäiset vuorovaikutusvoimat riippuvat heidän etnisyydestään ja kulttuuristaan siten, että eri ryhmät pysyvät erillisinä. Jonkin verran sekoittumista tapahtuu, mutta tulokasyhteisön ollessa tarpeeksi suuri se elää endeemisenä alkuperäisväestön keskuudessa niin kauan kuin olosuhteet ovat sille suotuisat. Jos olosuhteet muuttuvat epäedullisiksi, tulokasryhmä voi lähteä ja alkuperäisväestö jäädä.

Tupla-J kirjoitti...

Meneillään oleva on historiallisesti ennenkuulumattoman suuri muuttoliike. Suurista muuttoliikkeistä ei ole koskaan selvitty sotimatta.

Anonyymi kirjoitti...

Anomuumi: Suosittelen, että tutustut neoliittisen, esi-indoeurooppalaisen Euroopan etniseen historiaan vaikkapa Wikipedian tai kirjallisuuden avulla.

Isän kautta periytyvä Y-DNA muuttui lähes täysin Euroopan väestön keskuudessa vain muutamassa vuosisadassa noin 4-5000 vuotta sitten, kun sotaisat indoeurooppalaiset tulivat pistämään matriarkaalisten äitijumalattaren palvojien naiset paksuiksi. Tämä siis aikana, jolloin teknologiset innovaatiot etenivät maantieteellisesti noin kilometrin vuodessa.

Sama prosessi on päällä nyt.

Lähetä kommentti

Kommentoinnin säännöt:
1) Pysytään aiheessa.
2) Relevantti suora kysymys edellyttää vastausta.
3) Käyttäkää nimimerkkiä, jotta on selvää, kuka puhuu.