Pages

17. tammikuuta 2020

Miksi raiskausjihad?

On totta, että Muhammed oli lapseensekaantuja, ja että kunnon muslimin velvollisuus on kysyä itseltään "Mitä Muhammed tekisi?" ja emuloida sitä.  Liian moni - osa heistä voi olla muslimeja, mutta en puhu tässä varsinaisesti heistä - saa tästä sen käsityksen, että kunnon muslimin tulee olla pedofiili.  Sunna tarkoittaa pikemminkin sitä, että muslimin tulee edistää islamin asiaa tehokkaimmilla mahdollisilla keinoilla.  Tänä päivänä tehokkain väline edistää islamin asiaa nykylänsimaissa on raiskausjihad.

Se, miksi, on helppo ymmärtää: Länsimaalaisilla on paljon menetettävää, koska he ovat vastuussa omasta ja perheensä elatuksesta.  Maahan tulevat muslimit enimmäkseen eivät ole, vaan heidän perheensä toimeentulo ja elintaso on turvattu riippumatta siitä, kuinka heille käy.  Tästä seuraa, että länsimaalaisella on valtavasti korkeampi kynnys puuttua vääryyksiin omakätisesti - etenkin, kun valtion hallinto ja oikeusjärjestelmä on suunnattu häntä vastaan ja selkeästi vierasväestön puolella.

Kantaväestö siis kokee, että sen kädet ovat sidotut, eikä se voi puolustautua.  Tämä on mahdollistanut esimerkiksi Rotherhamissa ja Oulussa suorastaan käsittämättömän lapsenraiskausepidemian, johon sen enempää kantaväestö kuin poliisikaan ei uskalla puuttua, ensimmäinen henkilökohtaisen vastuuns muista, jälkimmäinen rasismikortin, takia.

Tuhoamalla lapset tuhoaa kansan tulevaisuuden.  Se, että poliisi ei puutu vääryyteen, tuhoaa kansan luottamuksen poliisiin.  Se, että kansa ei teurasta pahantekijöitä keskuudestaan, saa kansalaiset vihaamaan itseään.  Itseään vihaava vihollinen on voitettu vihollinen.

Pointtina on, että muslimit eivät käy lastenraiskausjihadia sen takia, että olisivat niin älyttömän suuresti pedofiileja - eiväthän he siinä tapauksessa kykenisi perustamaan perheitäkään, jollainen suurimmalla osalla kuitenkin on - vaan siksi, että se toimii niissä oloissa, joissa nykylänsimaalaiset ja heidän kustannuksellaan loisivat valloittajat elävät.

Se, mikä Suomessa on kyllä merkittävissä määrin toisella tolalla kuin Iso-Britanniassa, on aseistettu kansa.  Se mahdollistaa asioihin puuttumisen tarvittaessa.  Jos hallinto jatkaa tarpeen kasvattamista, kuten tähän asti, se purkautuu jonakin päivänä äärimmäisenä väkivaltana, joka ei pysähdy tutkimaan tarkkaan sitä, onko juuri kyseinen vihollisarmeijan jäsen vielä tehnyt mitään.

Suomen kansa ei vaivu yöhön eikä unhoon.

3 kommenttia:

Anomuumi kirjoitti...

"jälkimmäinen rasismikortin"

Sanoisin että ennemmin poliittisen ohjauksen vuoksi. On käsketty tutkia mieluummin vihapuhetta ja jättää monikulttuurille ja muutenkin poliittiselle eliitille kiusalliset asiat sekä todellisia vahinkoja aiheuttaneet rikokset tutkimatta. Poliittisesta ohjauksesta esimerkkinä voi mainita valtionsyyttäjän tavoitteen saada vihapuhe rikoslakiin ja vihapuhepoliisin perustamisen.

Tuumailija kirjoitti...

EU ja omat kotikommunistimme haluavat kieltää uusien aseiden oston ja myynnin, ja kerätä entisetkin pois. Pelkään että he onnistuvat, koska aselakeja kiristetään ovelasti: ensin vaaditaan paljon, sitten aseenomistajat ärähtävät, jonka jälkeen tehdään "kompromissi" jossa hommaa tiukennetaan vähemmän kuin alkuperäisessä ehdotuksessa. Aseenomistajat tyytyvät tähän, koska välttivät kovemman ehdotuksen. Vastapuoli hykertelee tyytyväisenä ja muutaman vuoden päästä sama uusiksi, kunnes lopulta kansa on jäänyt aseettomaksi.

Toisaalta mikään määrä aseita ei riitä, jos kansa ei koskaan nosta aseita pahuutta vastaan. En muista ensimmäisenkään raiskatun lapsen isän tarttuneen kättäpitempään ja käyneen listimässä raiskaajan.

Tupla-J kirjoitti...

Tuumailija, totta joka sana.

Saa nähdä, miten pian asianlaita muuttuu.

Lähetä kommentti

Kommentoinnin säännöt:
1) Pysytään aiheessa.
2) Relevantti suora kysymys edellyttää vastausta.
3) Käyttäkää nimimerkkiä, jotta on selvää, kuka puhuu.