Pages

18. joulukuuta 2019

Alaston pahuus


8 kommenttia:

Heikkius kirjoitti...

Chills man. Fucking chills.

Lauri Stark kirjoitti...

Median pakkomielle astuttaa valkoinen nainen neekerillä ei tunne rajoja.

Satunnainen kommentoija kirjoitti...

Jos raha olisi yhtä ehtymätön luonnonvara kuin tiedostavaisten usko maahanmuuton elvyttävään vaikutukseen, hei mehän tienattaisiin!

Mitä käyttöä olisi kolmikymppisille naisille? Kaksikymppisenä synnytettyjen lasten kasvattajina, olettaisin.

Epäselväksi jää, onko professorin mielestä syntyvyyden lasku hyvä asia. Oletettavasti on, jos ydinperheen murentuminenkin on hyvä asia.

Mitähän Osmo A. Wiio asiasta tuumaisi?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Vai olisko kyseessä alaston typeryys? Toi tättähäärä nimittäin taitaa oikeasti uskoa siihen, mitä julistaa.

Reijo Koiras kirjoitti...

Minä haluaisin kovasti uskoa, että kyseessä on typeryys, mutta en tuota pahuuttakaan kyllä voi pois sulkea. Saattaa tietysti olla niinkin, että tuo täti on pahasti päästään vialla.

Anonyymi kirjoitti...

Tunnen myötähäpeää, olen nainen. Rakastan suomalaisia miehiä, vaikka niissäkin on sellaisia, joita en rakasta. En halua konflikteja omaan elämääni ja siksi vaikka minulla on paljon ulkomaalaisia ystäviä, en hakeudu niiden seuraan, joiden tausta on kyseenalainen tai ovat muslimeja. Pelkään mustaa nahkaa jo noin vaikka yöpimeällä ulkona kävellessä, kehittymättömistä maista tulee barbaareja ihan liikaa. Olemme harkinneet muuttoa siksi, että tänne on tullut parin vuoden sisällä liikaa mustanahkoja ja tunne olevani omilla kotikulmillani muukalainen. Olen ylpeä suomalaisuudestani ja vaikka olen kansallismielinen, en ole natsi, vaan annan kaikkien kukkien kukkia. Suomi takaisin, globalisaatio on piru, joka ahnehtii yhä vain enemmän. Rikolliset pitää torjua heti rajalla, rajavalvonta on oleellisen tärkeä osa sisäistä turvallisuutta ja harmillista, että uusikaan sisäministeri tai ulkoministeri eivät ymmärrä koko kuvaa.

MikkoK kirjoitti...

Politiikassa ja professuureissa näyttää päällimmäinen valintakriteeri olevan kulttuurimarksilaisuus ja sukupuoli. Pitkä marssi läpi instituutioiden alkaa olla peräseinässä. Professuurin alasta riippumatta suusta tulee sanoja peräkkäin suoraan Frankfurtin koulukunnan fraasisanakirjasta.

Kantolalle valkoinen kotimainen mies ei ole tasa-arvokeskustelun kohde, vaan syrjään sysättävä ja halveksittava syyllinen. Kantolan lyhyestäkin puheenvuorosta hahmottuu rasismia, maalittamista ja sukupuolen perusteella tapahtuvaa syrjintää ja vähättelyä.

Kantola ei hoksaa, että hänen virkansa on velka- ja nettoveronmaksajien kustantama, samoin kuin useimpien ulkomaan machomiesten eläminen täällä. Kantola voisi teettää tutkimuksen nettoveronmaksajien jakaumista ja opettaa sitten oppilaitaan tiedottamaan tutkimuksen tuloksista.

Ei kannattaisi purra ruokkivaa kättä ja sahata omaa oksaansa. Sitä paitsi maahantulevien miesten pääosan mukana palaa Suomeen ydinperhe hardcore versiona, johon kuuluvat mm. ruumiillinen kuritus, raiskausrikosten puuttuminen käräjiltä ja pahimmassa(?) tapauksessa rakkaiden lähiomaisten suorittama kunniamurha.

maatto. kirjoitti...

Sitä pysähtyy miettimään kuinka sairas saa ihminen olla, että tietää syvällä sisimmässään olevansa oikeassa; niin syvällä ja niin oikeassa, ettei edes osaa ajatella voivansa kyseenalaistaa sitä mitä on juuri kirjoittanut. Kun todellisuus on ylösalaisin, ei tarvitse valehdella. Ei itselle, ei muille, ei mustille aukoille.

Lähetä kommentti

Kommentoinnin säännöt:
1) Pysytään aiheessa.
2) Relevantti suora kysymys edellyttää vastausta.
3) Käyttäkää nimimerkkiä, jotta on selvää, kuka puhuu.