Pages

1. tammikuuta 2019

Feministien nälkäinen jumala

Abortti oli koko maailman johtava kuolinsyy 2018.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jaahas. Nyt tunnustan, olen ollut värässä koko ikäni ja pari viikkoa lisäksi. Olen aina luullut, että kaikki tämän maan pahuus johtuu vain yhdestä syystä, ja se syy on VHM. Jopa aborteissa kuolleiden osuus, olen senki luullut sen olevan VHM:n syytä. Nyt helpotti, tai hei, mistä sen tietää vaikka ne senkin keksii kääntää meidän syyksi. Vapis maailma, minä ainakin vapisen ja haen piilopaaikkaa. Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Itse asiassa tilastojen mukaan keskenmenoja oli enemmän kuin abortteja (viime vuonna ilmestyi artikkeli, jonka mukaan itse asiassa useimmat raskaudet päättyvät keskenmenoon), eli jos sikiöt lasketaan ihmisiksi, niin johtava kuolinsyy on keskenmeno (ja ollut vissiin koko ihmiskunnan historian ajan). Toki lääketieteen ja yleisesti olojen kehittyessä keskenmenoja tulee vähemmän, jolloin varmaan jossain vaiheessa abortit menevät ohi.

Tupla-J kirjoitti...

Tosiaan.

MikkoK kirjoitti...

Keskenmeno tapahtuu yleensä itsestään, jos sikiön kehitysedellytyksissä on jotain pahasti vialla. VHM:n syytä se on ainakin niissä tapauksissa, joissa siittiö on ollut viallinen. Abortti on sen sijaan tietoinen sikiön lopetuspäätös. Sen motiivina voi olla arvio sikiön kehitysvauriosta, mutta ehkä yleisimmin motiivi on "katumus".

Lähetä kommentti

Kommentoinnin säännöt:
1) Pysytään aiheessa.
2) Relevantti suora kysymys edellyttää vastausta.
3) Käyttäkää nimimerkkiä, jotta on selvää, kuka puhuu.