Pages

24. marraskuuta 2017

Vihollisen endgame

 http://3.bp.blogspot.com/-5hInpvbv2Us/VJ7kXeI8dXI/AAAAAAAAHQ8/irxKa4aoM_U/s1600/puppet%2Bmaster.jpg
Taannoisissa kommenteissa ilmeni hiven ihmettelyä siitä, mihin vihollisemme, globalistit ja hännystelijänsä pyrkivät sivilisaatiota tuhoavalla vallankäytöllään.  Viimeinen sana oikeastaan jo vastaa kysymykseen: kyse on vallasta.  Moni periaatteessa arvaakin tämän, mutta ei onnistu yhdistämään pisteitä ja saamaan kuvaa siitä, miten valtaa pyritään haalimaan.

Ei liene epäselvää, että heidän keskeisin vihollisensa on länsimaalainen ydinperhe, jonka ideaali on aina ollut tietty omavaraisuus ja suoraselkäisyys.  Kyse on sellaisesta perheestä, jonka jäsenet arvostavat toisiaan, pitävät toistensa puolta eivätkä yksinkertaisesti tarvitse valtiota isonaveljenä.  Etnisesti yhtenäisessä eurooppalaisessa maassa kiinteä ydinperhe on kohtalaisen helppo saada normiksi, ja viimeistään kristinusko sementoi sen aseman yhteiskunnan perusyksikkönä.

Ongelmana vallan havittelijoille on se, että heidän ollessaan tarpeettomia heille ei suoda valtaa muiden yli.  Valta on huume: se tuottaa täysin vastaavanlaisia euforian kokemuksia kuin muutkin huumeet, mistä syystä rikkinäiset, addiktoituvat persoonallisuustyypit ovat erityisen taipuvaisia hakeutumaan vallan kahvaan.  Se on myös niitä harvoja huumeita, joilla ei oikeastaan ole näkyviä haittavaikutuksia käyttäjälleen - sen kaikki haittavaikutukset kohdistuvat vallankäytön kohteisiin.  Tämä tietenkin kostautuu myös vallankäyttäjälle itselleen, geneettisessä mielessä, koska vallan huumaama ei malta olla käyttämättä sitä myös kotipiirissä - tästä syystä megalomaanien lapsista tulee joko Kim Jong Unin kaltaisia psykopaatteja tai vaihtoehtoisesti hiiriä.  Terveet, pitkässä juoksussa jatkokelpoiset lapset ovat näillä poikkeus säännön sijaan.

Valta on myös muuri, joka eristää ihmisen niistä, joiden yli käyttää valtaa.  Mitä enemmän ihminen kokee itsellään olevan, ja itselleen kuuluvan, totta kai, valtaa toisten yli, sitä vähemmän todellisina ihmisinä tämä kykenee muita näkemään.  Näistä tulee tämän silmissä karjaa, ja mitä vähemmän ongelmia karja kykenee itsensä paimenena näkevälle tuottamaan, sen parempi.  Ja siitä seuraavat nykypolitiikka seurauksineen.  Niiden tähtäimessä on yhteisö ja kaikki, mikä sellaisen olemassaoloa tukee.

Näin ollen tähtäimessä on etnisyys: biologisina olentoina tunnemme yhteenkuuluvuutta kaltaisiksemme kokemiemme ihmisten kanssa.  Mitä enemmän yhtäläisyyttä, sitä helpompaa on löytää samanlaisuutta ja sitä kautta luottamusta, ystävyyttä ja kaikkea hyvää, mikä rakentuu näiden varaan.  Tästä seuraa, että valtaapitävät tahot kannustavat rotujen sekoittamiseen: mitä vähemmän lapsesi näyttävät sinulta, sitä vähemmän yhteistä näet itsesi ja heidän välillään, ja sitä houkuttelevampaa on käyttää näitä kohtaan valtaa väärin.  Mitä vähemmän yhteiskunnan jäsenet näyttävät sinulta, sitä vähemmän koet itselläsi olevan yhteistä näiden kanssa ja sitä vähemmän luotat heihin.

Samasta syystä kaikenlaisia uhri- ja vihollisuusnarratiiveja rakennetaan yhteiskunnan sisällä sen välttämättömien vastinparien välille: niin työnantajan kuin työntekijän, miehen ja vaimon kuin äidin ja lapsenkin.  Näillä mitätöidään "sortajan" ihmisarvo "uhrin" silmissä, oli narratiivissa hiven totuutta uskottavuudeksi eli ei.  Funktiona on rikkoa kaikki sosiaaliset suhteet, jotka ovat osoittautuneet vapaaehtoisiksi ja toimiviksi.  Samaan aikaan kannustetaan kaikkeen, mikä on tuhoisaa: rajoittamattomaan seksuaalisuuteen, joka estää kokemasta syvää henkistä yhteyttä kenenkään kumppanin kanssa, "kehopositiivisuuteen", joka tekee yksilöstä fyysisesti luotaantyöntävän ja sairaan, rotujen sekoittamiseen, joka tekee perheen muodostavista toisilleen biologisesti vieraita, "naisten oikeuteen kehoonsa", joka saa naisen näkemään lapsensa tunkeilijana, joka yrittää viedä tältä jotain.  Esimerkkejä olisi kasapäin lisää, mutta kuva lienee selvä.  Kaikki tämä on olemassa samasta syystä.

Vallanpitäjät eivät ole hyväntahtoisia ja hyväuskoisia dodoja, jotka odottavat tuhoaan.  Heillä on ihan toinen peli.

Toteutetun politiikan funktiona on eristää ihmiset toisistaan.  Tavoitteena on totaalinen atomisaatio.  Divide et impera.  Mitä enemmän ihmiset kokevat olevansa yksin, sitä vähemmän he uskaltavat puolustautua puhumattakaan toisten puolustamisesta vääryyden edessä.  Vallankäyttäjien voimalle yksilön yli ei enää ole mitään rajoituksia.  Puolustuskyvytön ja helposti hallittava karja on saatu aikaan.

Mm. Richard von Coudenhove-Kalergi on yksi näistä, jotka puhuivat kaikesta tästä avoimesti, eikä sen enempää tavoite kuin keinotkaan ole muuttuneet.

Kaikki, mitä heidän tarvitsee tehdä voittaakseen, on uskotella, että mitään ei kannata tehdä, ja että peli on jo hävitty.

Kristittyä heidän on vaikea voittaa.  Me emme tarvinneet kuin yksitoista aiheestakin peloissaan olevaa miestä, jotka tekivät, mitä täytyi.  Me voitimme koko maailman, joka oli meitä vastaan.  Me voitamme sen niin monta kertaa kuin tarvitsee.  Toivoisin, että taistelu voitaisiin voittaa henkisellä tasolla, mutta vastapuoli on jo avannut fyysisen areenan.  Näin ollen muistutan: hankkikaa tietoa ja varautukaa pahimman varalle.  Se on lähempänä kuin haluaisimme uskoa.

4 kommenttia:

IDA kirjoitti...

Mattias valittiin Juudaksen tilalle, eli 12 miestä. Toisaalta jälkikäteen kyllä valittiin.

Toivoa ei tosiaan ole mitään syytä menettää vaikka eurooppalaiset yhteiskunnat näyttävät todella surkealla tolalla olevan. Maailmaan, ei tosin ihmisiin, voi suhtautua aika reippaalla ylenkatseella ja antaa sen mennä menojaan. Kristillinen, hengellinen todellisuus on paljon rikkaampaa ja se luo taas paremman maailman, ellei toinen tuleminen tapahdu ennen sitä.

Politiikassa oleellista olisi pelastaa Suomi kansankuntana. Muu ei oikeastaan olekaan.

Imulippo kirjoitti...

Todella painavaa asiaa, aivan helvetin hieno kirjoitus.

Olet yksi niistä harvoista nationalisteista, joiden käsitys kansallismielisestä aatteesta ei ole sidoksissa valtioon (eli poikkeuteen moraalista).

J.E. kirjoitti...

Teuraskarjaa eli lampaita. http://www.epsilontheory.com/sheep-logic/

Tupla-J kirjoitti...

J.E., hyvä linkki. Käy ympäripyöreästi pitkälti samoja teemoja kuin Ivan Thronen erinomainen The Nine Laws. Suosittelen lämpimästi tutustumista.

Lähetä kommentti

Kommentoinnin säännöt:
1) Pysytään aiheessa.
2) Relevantti suora kysymys edellyttää vastausta.
3) Käyttäkää nimimerkkiä, jotta on selvää, kuka puhuu.