Pages

17. marraskuuta 2017

TotuuskompassiTänä päivänä totuuden, hyvyyden ja oikeuden tavoittaminen on helpompaa kuin se on ollut kenties koko ihmiskunnan historian aikana.  Ei tarvitse kuin katsoa, mitä vastaan nykymediat ja poliittinen eliitti sotii 24/7.  Nyrkkisääntö, jonka mukaan kaikki, mitä medioissa ja eliitissä suitsutetaan, on itsestään perkeleestä lähtöisin, on hämmästyttävän luotettava.  Sen korollaari, totuuskompassi, tarkoittaa, että kaikki, mitä poliittista tai mediavaltaa pitävät tahot vihaavat, edustaa hyvyyttä, kauneutta ja totuutta.

Media vihaa kristinuskoa ja hyökkää sen kimppuun aina kun tekosyyn löytää.  Usein myös ilman, jolloin sellainen nyhjäistään tyhjästä.  Sama koskee nationalismia.  Sama koskee oikeutta itse ansaitsemiinsa resursseihin.  Sama koskee aseenkanto-oikeutta.  Sama koskee biologisten tosiasioiden tunnustamista.  Sama koskee pyrkimystä varmistaa geneettisesti eurooppalaisen ihmisen olemassaolo tulevaisuudessakin.  Sama koskee uskoa objektiivisiin tosiasioihin. Sama koskee ihmisen oikeutta elää tulematta murhatuksi ikään katsomatta.

Nykykulttuurin kannattajat ja poliittinen establishment vastustavat henkeen ja vereen kaikkia ylläolevia, ja sille lumeeksi rakennetut "vaihtoehdot" (ns. konservatiivit) vähintäänkin osaa niistä.

Onneksi on Alt-right.

4 kommenttia:

Imulippo kirjoitti...

Kaikenlaiset hörhö-aatteet tunnistaa aina siitä, että ne yrittävät kieltää biologiaan perustuvat tosiasiat.

Itseäni kiinnostaa se miten valtion olemassaolo sopii Alt-rightiin tai laajemmin ymmärrettynä nationalismiin. Vaatiiko kansallismielisyys verotusta eli valtion väkivaltaista puuttumista ihmisten vapaaehtoiseen kanssakäymiseen? Omasta mielestäni ei, koska esimerkiksi meillä ei viime kädessä ole rajoja valtion takia vaan koska ihmiset haluavat rajat, valtiohan on vain sen kollektiivisen halun manifestaatio koska verotuksen kautta ihmiset omistavat valtion ja kaiken mitä siihen kuuluu. Ilman valtion rajoja meillä olisi silti yksityisomistuksen rajat ja valppaat ihmiset aseineen niitä puolustamassa. Tarvitaanko valtiota ylipäänsä mihinkään?

Alt-right ja varsinkin Richard Spencer on saanut ihan tarpeeksi ruskaa pakkaselle vain sanottuaan sen, että hän haluaa lähimmän biologisen viiteryhmänsä olevan olemassa. Muille roduille itsesäilytysvaisto tietenkin suodaan ilman muttia. Toivon Alt-rightille kaikkea hyvää, mutta en jaksa uskoa että siitä tule olemaan, ainakaan tämän nimen alla, mitään apua politiikassa, niin perusteellisesti Alt-right on manattu alimpaan helvettiin. Siinä tuli tahattomasti taas yksi syy lisää poistaa koko valtio.

Tupla-J kirjoitti...

Spencer on pro EU. Itse ajatteleb valtiosta vähän samaan tapaan kuin Karamazovin veljeksissä Alyosha taisi: valtio muistuttaisi parhaimmillaan kirkkoa. Osallistuminen hyväksi, vaan ei pakko.

Tiedä sitten, miten realistinen ajatus on, mutta Stefan Molyneux vei ajatuksen aika pitkälle käytännön anarkiaa käsittelevissä kirjoissaan.

Jaska Brown kirjoitti...

Erinomaisia huomioita ja olen samalla kannalla. Jäljelle jää vain kysymys: miksi? Mitä tällä kaikella ajetaan ja miksi siihen pyritään?

Ironmistress kirjoitti...

Pyritäänkö sillä ylipäänsä yhtään mihinkään - vai onko kyseessä vain poliittisen korrektiuden aiheuttama joukkopsykoosi höystettynä Abilenen paradoksilla?

Älä ikinä pidä ilkeytenä mitään sellaista, minkä voi selittää typeryydellä.

Lähetä kommentti

Kommentoinnin säännöt:
1) Pysytään aiheessa.
2) Relevantti suora kysymys edellyttää vastausta.
3) Käyttäkää nimimerkkiä, jotta on selvää, kuka puhuu.