Pages

30. marraskuuta 2017

Muslimien määrästä


Hyysärissä kirjoitellaan Euroopan muslimiväestön kasvusta useampikin skenaario, ja kaikissa niistä muslimiväestön osuus Euroopassa kasvaa.  Toisin sanoen lähteenä käytetty ajatushautomo kuvittelee eurooppalaisten olevan alusta loppuun dodoja, jotka eivät tule tekemään invaasiolle yhtään mitään.

En allekirjoita ennustetta, vaan sen sijaan uskon, että Euroopassa asuvan muslimiväestön osuus on 2050 merkittävästi pienempi kuin se on nyt.  Syy on ilmeinen: eurooppalaisten kansojen kansallistunto on herännyt, ja osoittaa hitaita nousemisen merkkejä.  Isot laivat tunnetusti kääntyvät hitaasti, mutta mokuhullutuksen kärkipiste nähtiin jo 2000-luvun alussa.  Tästä syystä mädätyksen kierroksia on kovennettu viime vuosia valtavaa tahtia kasvavasta vastustuksesta huolimatta: globalistit tietävät aikansa olevan lopussa ja yrittävät saada aikaan peruuttamattoman muutoksen ennen kuin heiltä vedetään matto alta.

Heilurin suunta on kääntynyt, ja se kerää nyt momenttia.  Se on heilahtanut vasemmalle viimeiset 50 vuotta.  Se on aika pitkä aika.  Vastareaktio tulee olemaan vähintään yhtä kova, ja se tulee oikaisemaan valtaosan vääryyksistä, joita eurooppalaisia kansoja vastaan on vuosikymmenet tehty.  Se tulee tarkoittamaan muun muassa vihamielisen vierasväestön (ja näiden jälkeläisten, todennäköisesti myös puoliveristen) kansalaisuuksien takautuvaa viemistä ja karkottamista takaisin kotimaihinsa.

Eurooppa ei ole muslimien maanosa.  Siitä ei myöskään sellaista tule.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen samaa mieltä. Monet kouhoavat että Eurooppa on jo mennyttä, sisua ja taistelumieltä ei enää ole.

Kyllä sitä on, ja tulee koko ajan lisää. Korjausliike on jo alkanut, ja kerää momennttia kokoa ajan. Nyt sitä ei vielä juurikaan huomaa, mutta vauhtia tulee hitaasti yhä enemmän. Jossain vaiheessa se sitten on jo kuin karannut tavarajuna, mahdoton pysäyttää. Jälki tulee olemaan rumaa, sillä vhm on edelleen ihmiskunnan kovin soturi, kunhan sen sotavaihteen päälle saa.

Tupla-J kirjoitti...

Totta joka sana.

Ns. Black Pill on sekularismin seuraus. Mustan pillerin jengi tykkää nähdä voitoissakin tappion ja maalata kaiken oikeuttamaan oman nihilisminsä ja apatiansa.

Heistä ei ole mihinkään.

Qroquius Kad kirjoitti...

Olisin mitä kiitollisin, jos saisin näihin kahteen kommenttiin jotain realistisia perusteluja? Itse kun en todellakaan kykene näkemään ensimmäistäkään.

Realistisilla perusteluilla en siis tarkoita mitään fantasioita aivan kohta alkamaisillaan olevasta sisällissodista saati uskonpuhdistuksista. En liioin halua haastaa riitaa; jos joku kokeekin olevansa jo aivan kynnyksellään olevan Ajan Sankari, sama se.

Sen haluaisin tietää, miten joku voi kokea Euroopan nykyisessä tilanteessa nähtävän jotain kontinentaalisen kansallismielisen saati uususkonnollisen kansannousun merkkejä?

Tupla-J kirjoitti...

QK,
Sen haluaisin tietää, miten joku voi kokea Euroopan nykyisessä tilanteessa nähtävän jotain kontinentaalisen kansallismielisen saati uususkonnollisen kansannousun merkkejä?


En tiedä missä määrin olet pannut merkille, mutta kansallismieliset puolueet ja aiheet ovat nousseet viime vuosien aikana framille melko isoon potenssiin edeltävään aikaan verrattuna.

Uskonnollisuuden uudesta noususta en tiedä; sen verran tehokasta on aivopesu kristinuskoa vastaan ollut (eikä pakanalarppaus pidemmän päälle kestä), mutta toisaalta en myöskään ole sukupolveni likimainkaan ainoa ihan konkreettisesti uskoon herännyt yksilö. Toinen juttu on se, että ateistit eivät suurissa määrin sen enempää muodosta perheitä kuin lisäännykään, joten tulevaisuus kuuluu niille, jotka ylipäätään tulevat paikalle.

Mitä tulee "aivan kohta" alkamaisillaan olevaan sisällissotaan, Vox Day ennusteli länsimaissa avoimen ja molemminpuolisen konfliktin tapahtuvan vuoden 2033 tienoilla. Veikkaan itse, että ajankohta on suurin piirtein oikea, mutta tilanne kysyy sitä ennen kansallismielisiltä melkoisesti kulkusia - vastapuoli kun korottaa panoksia siihen asti koko ajan ja valtiovalta ei katso meidän puolen vastauksia samalla tavalla läpi sormien kuin heidän.

Qroquius Kad kirjoitti...

Olen toki seurannut kansallismielisten puolueiden ja liikkeiden saavutuksia ja juuri siksi kotimaan suhteen jotensakin pessimistinen:
itäisen Keski-Euroopan maat (mainittavimpina ns. Visegrád-ryhmän Unkari, Tšekki, Slovakia ja Puola) ovat kunnostautuneet äänestämällä kansallismieliset puolueet edistämään kansansa ja valtakuntansa tulevaisuutta.

Läntisessä Euroopassa, johon Pohjoismaatkin mielestäni voidaan lukea, en ole tällaista todellakaan voinut ainakaan samassa määrin todeta. Meillä on Jussi Halla-ahon johtama Perussuomalainen puolue, joka on nyt sitä mitä siltä toivoimme - mutta vasta Soinin uskomattoman petoksen jälkeen. Kaikesta huolimatta se on silti meillä kirveenä, jota ei pidä heittää kaivoon. - Vuosi 2033 kun mainittiin, miten kommentoisit Saksan tulevan liittohallituksen mahdollisen muodostajan Martin Schulzin uhkailuja muodostaa EU:sta liittovaltio vuoteen 2025 mennessä ja heittää siihen mennessä ulos kaikki ne, jotka eivät siihen halua osallistua?

Minusta kun tuo näytti olevan kaikkea muuta kuin pelottavaa:
toivoisin todellakin että SPD-Martin olisi sanojensa mittainen mies ja erottaisi Visegrád-maat EU:sta muodostamaan sellaisen hallitun kauppa- ja liikkuvuusliittoutuman, mikä EU:sta odotettiin tulevan mutta josta tulikin EUroopan nEUvostoliitto.

Miten tuo vuodelle 2033 ennustettu läntisten kansojen yhteenotto islamisteja vastaan suhteutuisi tähän skenaarioon, että Visegrád-maat todellakin olisivat päässeet EU:sta eroon jo kahdeksan vuotta aikaisemmin ja vetäneet ehkä muitakin mukaansa?

Tupla-J kirjoitti...

Toivottavasti Schultz sekä valitaan että vie läpi uhkauksensa. Toivottavasti suomalaisilta kysyttäisiin, että ihanko oikeasti halutaan liittovaltioon pikkuhitlerien orjiksi. En usko, että kysytään.

Jos EU:sta päästään eroon 2025 mennessä, mahkut saada 2033 mennessä demografia kuntoon on teoriassa mahdollista. Se tietty riippuu siitä ketkä on päättämässä.

Tupla-J kirjoitti...

Qroquius, käy vilkaisemassa http://voxday.blogspot.fi/2017/12/this-is-what-winning-looks-like.html . Olen kentällä kuullut opettajistolta Suomessa samansuuntaista matskua. Heilurin kääntyminen on totta.

Lähetä kommentti

Kommentoinnin säännöt:
1) Pysytään aiheessa.
2) Relevantti suora kysymys edellyttää vastausta.
3) Käyttäkää nimimerkkiä, jotta on selvää, kuka puhuu.