Pages

28. marraskuuta 2017

Itsestäänselvyys kuvana Sijaintini kuvassa ei liene kenellekään tämän blogin lukijalle yllätys.

Siitäkin huolimatta, että kaikki vaihtoehdot ovat vasemmalla, elämme mitä ilmeisimmin kaksipuoluejärjestelmässä: kansallismieliset vs. kaikki muut.  Ääneni menee, luonnollisesti, Huhtasaarelle.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kokeilin myös ketä en varmasti äänestä valitsemalla kaikkiin vaihtoehdon "en tiedä". Ei ollutkaan Sale vaan Nils joka näin vastailemalla arveli saavansa kannatusta. Luullakseni Nilsillä olisi ollut yhteen ainoon asiaan jyrkkä kyllä, mutta sitä ei kysytty. Oletan, että kysymys on tarkoituksella poistettu, jottei Salen tarvitse juksata.

Tupla-J kirjoitti...

Itse olisin vihreysakselin sijaan kaivannut kyllä globalismi-kansallisvaltioakselia. Sinänsä se olisi pysytellyt samassa kaksipuoluejärjestelmässä, mutta tehnyt täysin päivänselväksi jokaiselle isänmaalliselle suomalaiselle missä joukoissa kukin seisoo.

Imulippo kirjoitti...

Vasemmisto-oikeisto -jako on täysin naurettavaa pelleilyä, valtion hajoita ja hallitse -taktiikka. Ihmisiltä varastettuja rahoja heilutetaan heidän nenän edessään ja ivallisesti kysytään että millä tavalla haluaisit osan näistä takaisin? Enemmän maanpuolustusta vai lisää rahaa vastaanottokeskusten ylläpitoon? Tällä tavalla ihmiset saadaan taistelemaan toisiaan vastaan ja valtiovalta sen kuin taputtaa kun typerykset eivät huomaa, että se oikea vapauden vihollinen on valtiovalta itse!

Ironmistress kirjoitti...

Missä tuo testi on?

Anonyymi kirjoitti...

Miten ihmeessä mun testitulos on päässyt tänne? :D

Ruukinmatruuna: Testi on Tsadin Pravda:ssa.

Tupla-J kirjoitti...

Imulippo, kuten jo sijainnistani kyseisellä akselilla ja etäisyyteni kaikista ehdokkaista osoittaa, ero on konkreettinen ja selvä. Sitä, mitä propagandatuutit yleensä solkkaavat "oikeistosta" tai "äärioikeistosta" toki on mainitsemaasi maskirovkaa, mutta tässä testissä kyseinen akseli on kerrankin toteutettu oikein.

Ironmistress kirjoitti...

Täälläpäässä tuli keskustakonservatiivi - hyvin lähellä Huhtasaarta.

Sauli on tehnyt hyvää työtä pressana, mutta Halosen esimerkki osoittaa, että kenenkään ei pitäisi olla kahta kautta putkeen. Siksi Huhtasaari.

Lähetä kommentti

Kommentoinnin säännöt:
1) Pysytään aiheessa.
2) Relevantti suora kysymys edellyttää vastausta.
3) Käyttäkää nimimerkkiä, jotta on selvää, kuka puhuu.