Pages

26. elokuuta 2017

Kysymys suvaitseville

Ne tavanomaiset sosiaalisen median vuotavat sydämet olivat viikko sitten hipihiljaa pari päivää, ja postasivat sitten viikon verran "me vastustamme vihaa"-postauksia. Viesti tuli perille: teistä suomalaisten maahan valunut veri on ihan käypä hinta siitä, että maahan saadaan väriseviä etnisyyksiä.

Sitä mä mietin, että montako suomalaista terroristien täytyy tappaa, että mielenne muuttuu. 10? 100? 1000? Kaikki?

3 kommenttia:

Qroquius Kad kirjoitti...

Pelkäänpä pahoin, ettei mikään määrä tappamista saa heitä muuttamaan mieltään. Sen verran selkeä väestönvaihdon aspekti tässä EU:n masinoimassa kansainvaelluksessa on.

Sen sijaan suvaitsevaistomme lienee tyytyväinen siinä vaihessa, kun kaikki suomalaiset miehet ja väärämieliset naiset, kuten Laura Huhtasaari on tapettu. Silloin he voivat omistautua tavoitteelleen, eli pariutumaan muslimiksi kääntyneinä maamme uuden miesväestön muodostavien afro-, arabi- ja afgaanijätkien kanssa.

Eipä heille vähempi riittäne?

Tupla-J kirjoitti...

No joo, kysymys on retorisehko, sillä suvaitsevaisto mieluummin hyperventiloi siitä, että joku voi kysyä moista, kuin vastaa siihen. Se on siksi kiinnostava, että kaikki mainitut määrät tullaan näkemään, jos politiikan suuntaa ei käännetä ajoissa.

Kysymys on siitä kiinnostava ihan dialektiseltä pohjalta, että niitä lukuja olisi hauska nähdä ihan vain siksi, että näkisi, mikä on suomalaisen hengen hinta näiden silmissä.

LS kirjoitti...

OT:

Lord Baron - The Great Siege Of Malta

Lähetä kommentti

Kommentoinnin säännöt:
1) Pysytään aiheessa.
2) Relevantti suora kysymys edellyttää vastausta.
3) Käyttäkää nimimerkkiä, jotta on selvää, kuka puhuu.