Pages

19. toukokuuta 2017

Viisautta on nähdä kauas

Sex and women are instead becoming dominant forces in present society, an evident fact that is also part of the general phenomenology of every terminal phase of a civilization’s cycle. One might speak of a chronic sexual intoxication that is profusely manifested in public life, conduct, and art.
 - Julius Evola, Ride the Tiger (1961)
Merkillepantavaa on myös, että asiat, joista alkuperäiset suffragettien vastustajat varoittelivat, ovat kaikki toteutuneet.  Usein huomattavasti hyytävämmässä muodossa kuin he osasivat ääneen pelätä.

Monet ovat sanoneet, että ei länsimaista sivilisaatiota mikään uhkaa, ja tulevat todennäköisesti sanomaan, että kukaan ei olisi voinut aavistaa näin käyvän.  Kuitenkin kaukonäköisiä ihmisiä on ollut kosolti kautta aikojen.  Kysymys ei ole niinkään siitä, etteikö tulevia trendejä voisi jossain määrin ennustaa - kyse on siitä, voiko asialle tehdä jotain.

Tänä päivänä meillä on käytössämme internet, mikä mahdollistaa viisaiden päiden lyömisen yhteen, organisoitumisen ja valmistautumisen niin, että kun koittaa jälleenrakennuksen aika, feeniks nousee tuhkista ennennäkemättömän voimakkaana.

5 kommenttia:

Ironmistress kirjoitti...

Tämä linkki saattaa kiinnostaa: https://owlcation.com/social-sciences/Psychological-Effects-On-Men-Growing-Up-Without-A-Father

Tupla-J kirjoitti...

Tavallaan joo. En tuosta sinänsä oppinut mitään, mikä ei olisi ollut jo tuttua, mutta toki aihepiiri on tärkeä - onhan yhteiskunnan globalistien vihollinen numero uno ehjä ydinperhe.

Mukava kyllä huomata, että 'matruunakin edelleen lueskelee, vaikka ei julkisesti kirjoitakaan.

Onni kirjoitti...

Juu vanhat olivat viisaita, mutta ei heitä kuunneltu. Jos ensimmäinen maailmansota olisi jäänyt väliin, niin ehkäpä eläisimme edelleen järkevämpää aikaa, tosin varmaankin keskustelisimme venäjäksi tai englanniksi.

Imulippo kirjoitti...

Kun se Fenix nousee, olennaista on se mikä on muuttunut. Ei sellaista kannata puolustaa, mikä jo kerran on toimimattomaksi osoitettu.

Kristilliselle humanismille perustuva länsimainen sivilisaatio elää lopun aikoja. Yksi syy tulevaan romahdukseen on juuri tuo mainitsemasi naisten oikeus äänestää. Tai tarkemmin sanottuna yleinen ja yhtäläinen äänioikeus eli tuottamattomien ihmisten oikeus päättää tuottavien ihmisten rahojen käytöstä.

(en ole varma rekisteröityikö tuo äskeinen kommentti, jos rekisteröityi niin poistaisitko tämän viestin)

Tupla-J kirjoitti...

Imulippo,
"Kristillisessä humanismissa" on se vika, ettei se ole kristillistä, mikä myös selittää sen, miksi se on osoittautunut toimimattomaksi. Kukaan ei voi palvella samaan aikaan kahta herraa. Jos uskoo Jumalaan, ei usko samaan aikaan hyvään ihmisluontoon ja mahdollisuuteen täydellistyvästä maailmasta.

Chesterton aikoinaan totesi seuraavasti: "Christianity has not been tried and found wanting; it has been found difficult and not tried." (Opuksesta What's Wrong with the World)

Naisille äänioikeus on päätön ajatus. Politiikassa on kyse väkivallasta eivätkä naiset ymmärrä sitä. Yhtä hyvin voisi antaa lapselle oikeus päättää mitä syö ja tekee. Hyvistä aikomuksista huolimatta lopputulos on itsetuho.

Ei näkynyt aikaisempaa kommenttia.

Lähetä kommentti

Kommentoinnin säännöt:
1) Pysytään aiheessa.
2) Relevantti suora kysymys edellyttää vastausta.
3) Käyttäkää nimimerkkiä, jotta on selvää, kuka puhuu.