Pages

29. kesäkuuta 2016

Naisen tilanne tänään

Ei ole välttämättä hullumpi idea kysyä sitä, minkä takia suomalaiset naiset jäävät tänä päivänä yhä useammin yksin tai vaihtoehtoisesti ryhtyvät lesbosuhteeseen.  Oletettavasti kaikki maailman ihmiset ovat jo lukeneet siitä, että ne tuntee nykyään ihan oikeasti sikana vetoa naisiin ja niiden kauneuteen, minkä takia keskimääräinen lesbopariskunta onkin kauneuden ja seksikkyyden ruumiillistuma:
Can you say "lesbian bed death"?
Tällä blogilla olikin jo liikaa lukijoita.
Muttajoo asiaan.

Naiset jäävät yksin tai leikkimään pariskuntaa toisen hylkiönaisen kanssa, koska he eivät saa miehiä, joita kohtaan tuntisivat vetoa.  Tähän on jonkin verran vaikuttavia tekijöitä, joita availen seuraavaksi.

Ensimmäiseksi on aiheellista mainita hypergamia, joka on naisellisen seksuaalisuuden muoto.  Se meinaa sitä, että nainen haluaa miehen, jota voi katsoa ylöspäin.  Tämä on perinteisesti edellyttänyt sitä, että mies on sekä psyykkisesti että fyysisesti vahvempi kuin nainen, minkä lisäksi miehen resurssit ovat olleet naiselle ja tämän kanssa alkuunpannulle perheelle elintärkeitä.  Siinä on ollut kolme tanakkaa syytä katsoa miestä ylöspäin ja täten omaksua asema tämän vaimona ja sitten äitinä.

Enter Valte.  Valte on "mies", joka ei ole paikalla ja jota ei tarvitse totella.  Se antaa säännöllisesti rahaa, vetää kätyreineen turpaan ketä tahansa muuta miestä ja jolle ei ole vastuussa oikein mistään.  Äkisti nainen huomaa, että kun verrataan Valteen, joka on sitä paitsi aina naisen puolella, alkaa tavallinen mies, joka ei pärjää mittelössä Valtelle ja joka voi syystä tai toisesta päätyä jopa työttömäksi, vaikuttaa kehnommalta.

Kun päälle lyödään se fakta, että naiset hankkivat korkeakoulutuksen miehiä useammin ja tekevät mieluummin töitä kuin lapsia, alkaa tavallisemman miehen seura vaikuttaa aika köyhältä vaihtoehdolta.  Kun nainen ei löydä mitään syytä katsoa miestä ylöspäin, hän katsoo miestä alaspäin.  Ja nainen, joka katsoo miestä alaspäin, hankkii seurakseen mieluummin kissoja ja lihoo sohvan kokoiseksi.

No mikä tässä on ongelma?

Se, että tällaisessa tilanteessa sen enempää kuin miehet eivätkä naisetkaan voi hyvin.  Valtion keinotekoinen survominen pariskuntien, jopa avioparien, väliin murentamaan näidenvälistä luontaisesti syntyvää ja yllä pysyvää viehtymystä, on resepti perheinstituution tuhoon.  Se rikkoo ne mekanismit, jotka synnyttävät ja ruokkivat pariskunnan keskeistä rakkautta, kiintymystä ja motiivia toimia katse kaukana tulevaisuudessa, jättäen jäljelle pelkästään raa'an seksuaalivietin, mistä syystä kysyntää on tänä päivänä suhteettoman paljon niille tyypeille, joilla ei ole sen enempää halua kuin keinojakaan kasvattaa lapsia tai muodostaa perheitä.

Miehille jää luonteviksi vaihtoehdoiksi ryhtyä joko kilteiksi pikku kuohilaiksi, jotka eivät uskalla lähestyä naista ensinkään, tai ryhtyä öykkäreiksi, joilla ei ole mitään intressiä panostaa muuhun kuin pumppailuun ja dumppailuun.  Samaan tapaan kuin feministiksi julistautuva nainen tekee parhaansa ollakseen ö-luokan mies, haluaa feministiksi julistautuva mies olla ö-luokan nainen.  Kummaltakaan ei löydy mitään oman sukupuolensa hyveitä ja nekin hyveet, joita tämä ilmentää vastakkaiselta roolilta, ilmenevät perversseinä karikatyyreina alkuperäisistä.

Nainen ei myöskään pääse äidinvaistostaan mihinkään.  Jos naisesta ei tule vaimoa ja äitiä soveliaaseen ajankohtaan mennessä, hänestä tulee sen sijaan hullu.  Hullu nainen on siitä vaarallinen, että hän saattaa sijaistaa äidinvaistonsa ja yksinäisyytensä innoittaman kelvottomuudentunteensa (kotieläinten sijaan tai ohella) etnomasokistiseksi äiti maa-larppaukseksi, minkä ansiosta kaikki maailman pakolaiset tai sellaiseksi tekeytyvät ovat hänen silmissään hänen lapsiaan.  Emotionaalinen tarve suosia näitä "lapsiaan" yli muiden - Valten rahoilla, tottakai - syrjäyttää järjenkäytön kokonaan, mistä syystä kahelien kohortin päätä asiassa ei yksinkertaisesti voi kääntää.

Se ei meinaten ole sattumaa, että massamaahanmuutto on nimenomaan naisten ja naismaisten miesten ajama asia.

Eipä huolta.  Se, mikä ei voi pysyä pystyssä, ei myöskään pysy.  Nykytila on väkisin pystytetty ja kestämätön, ja kaatuu itsekseen ennen pitkää.  Sillä välin tervejärkisten, perheiden puolella olevien, ihmisten on syytä keskittyä pitämään huolta siitä, että heillä on jälkikasvua ja keinot pitää näistä huoli silloinkin, kun Valte heittää muilta pöllimänsä lusikan nurkkaan.  Tulevaisuutemme on meidän käsissämme.
Tulevaisuudessa ensimmäiset tällaisesta kuvasta nousevat mielleyhtymät eivät ole rasismi ja homofobia.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kappasta, Vihavainenkin on kirjoitellut samaisesta aihepiiristä:

http://timo-vihavainen.blogspot.fi/2016/06/parisuhdeneuvoja.html

Tupla-J kirjoitti...

Pitääpä lukaista myöhemmin.

Anonyymi kirjoitti...

Tämäkin kannattaa vilkaista:

https://sarastuslehti.com/2016/06/29/ne-vie-meidan-naiset/

Tupla-J kirjoitti...

Vihavaisella ja Aakulalla hyviä tekstejä. Aakulan rustingissa on sellainen vika kyllä, että sen "kolmen sääntö" ei pidä paikkaansa ja koskee vain hyvin marginaalista ilmiötä. Massiivinen enemmistö ihmisistä suosii omanrotuisiaan parinvalinnassa merkittävästi.

Sekä maskuliinisuuden että feminiinisyyden haluttavuuden yläpäässä ovat eurooppalaiset. Tästä syystä aasialaisten naisten käydessä kauneusleikkauksissa he haluavat eurooppalaisia tunnusmerkkejä kuten suuret silmät, kapeammat nenät ymv. Vastaavasti naiselle silkka sex appeal ei ole niin tärkeä asia, minkä takia eurooppalaisen miehen combo maskuliinisia luonteenpiirteitä ja kookasta vartta nostavat nämä hands down haluttavuuslistan kärkeen.

Syy sille, minkä takia toisenrotuista viitsitään lainkaan katsoa, on se, että valkoinen eurooppalainen saa etnisesti ulospäin pariutumalla keskimäärin 2-3 pykälää korkeamman tason kumppanin kuin mihin rahkeet riittäisivät kotoisilla markkinoilla.

Naisten vaikutusta mamupolitiikkaan on selittänyt paremmin Heartiste.

Lähetä kommentti

Kommentoinnin säännöt:
1) Pysytään aiheessa.
2) Relevantti suora kysymys edellyttää vastausta.
3) Käyttäkää nimimerkkiä, jotta on selvää, kuka puhuu.